е-бюлетин #69
  • Offers

е-бюлетин #69

 logo 

Тел. : 02/ 8181 081
02/ 8181 070
GSM: 0888 831 690
Септември 2011
Вашият информационен източник за печатни комуникации, дизайн и предпечат

В този брой:

Продукти

Cintiq 24HD - най-новото допълнение при дисплей-таблетите на WACOM

Новият партньор на Адком - Nazdar Lyson с ново лого за дигиталните серии мастила

Уникална писалка - Wacom InkLing може да въвежда растер и вектор

Адком на PRINT IMAGING & SIGN EXPO 2011, 5-8 октомври 2011

За използващите режещи плотери новата версия на Easysign вече е реалност

Цени

Специално предложение на Mutoh за печат и рязане

Специално предложение на Mutoh за Zephyr UV Printer

Специално предложение документен скенер + принтер

Първите винаги печелят!

Cintiq 24HD - най-новото допълнение при дисплей-таблетите на WACOM

Новият Cintiq 24HD дава на вашето професионално творческо пространство това, което заслужава - без да правите никакви компромиси!

logo cintiq24hd black  
Cintiq24HD ElevLeftView RGB White

  Впечатляващ дизайн, който отговаря на най-съвременните технологии. Cintiq 24HD е водещ продукт от гамата Wacom Cintiq и е предназначен за професионална употреба. Този дисплей таблет от Wacom поставя нов стандарт за дизайнерите работещи в областта на 3D дизайна, анимацията, компютърните игри, промишления дизайн и визуалните ефекти, които вече не са склонни да правят компромиси, когато става въпрос за качество на изображението. При разработването на новия Cintiq 24HD са били взети предложения от водещи дизайнери. Резултатът е лесен за употреба дисплей таблет, който отговаря на най-високите професионални стандарти във всяко едно отношение. Впечатляващ дизайн с 24-инчов дисплей, пълна HD резолюция (1920 х 1200), включително поддръжка на HDCP, както и широка цветова гама (92% Adobe RGB).
   Освен десетте индивидуално програмируеми ExpressKeys и двата Touch Rings, са добавени нови детайли, които позволяват на професионалните потребители да работят за изключително дълъг период от време без да се изморяват. Най-добрият пример е специално проектираната стойка, която позволява да изберете вашето работно положение свободно, тъй като дисплей таблета може да се върти на почти всеки ъгъл.

DTK2400HD InUse 286 RGB

Cintiq 24HD предлага безкомпромисно естествен начин на работа. Новият модел не оставя нищо, което да се желае в това отношение: той се характеризира с напълно плоска повърхност на дисплея и 2048 нива на натиск, които дават усещането за писане върху хартия. Открийте първия дисплей таблет, който ще ви даде нови усещания при дигиталното рисуване, без да се налага да се правят някакви допълнителни компромиси, защото той не прави никакви компромиси със себе си.

Cintiq 24HD - безкомпромисно професионален.

Към началото 

Новият партньор на Адком - Nazdar Lyson с ново лого за дигиталните серии мастила

Световно известният американски производител Nazdar представи ново лого за сериите мастила за дигитален мастило-струен печат с марката Lyson.
Новата визия илюстрира съвременната технология на производство и ярките и живи цветове, които са представителни за Lyson.
“Lyson се превърна в индустриално уважавана марка за Nazdar,” казва Ричард Боулс, вицепрезидент на Nazdar. “Очаквайте скоро появата на новото лого на Lyson по касетите и бутилките с мастила.”

От началото на септември Адком дистрибутира различните серии мастила за мастилено струен печат с марката Lyson

Lyson New Logo

Nazdar започва своята история през 1922г. от малък склад в Чикаго. За кратко време от малка фирма, Nazdar се трансформира в огромна компания и световен производител на мастила за сито печат.
За периода от 1930-1950г. Naz-Dar, както тогава се е казвала компанията се фокусира върху разработката и производството на нови серии мастила за сито печатната индустрия, които да посрещнат и отговорят на нуждите на тогавашните принтери. От своя страна разрастването на производството на пластмаса е основен катализатор на сито печатната реклама през 1950-1960г.
През 1960-1970г. се основава и световна дистрибуторска мрежа за продуктите на компанията в Централна и Южна Америка, Азия и Австралия .
През 1982г, Naz-Dar закупува компанията KC Coatings. Чрез комбиниране на най-широко използваните в сито печатната индустрия серии мастила, най-голямата дистрибуторска мрежа и най-усъвършенстваните звена за проучване и разработка на нови продукти, осигуряват на новата компания Naz-Dar/KC челно място на пазара в световен мащаб.
През 1993г, Naz-Dar/KC придобиват звената за производство и дистрибуция на сито мастила на щатската Advance Process Supply Company. Като символ на успешно обединение компанията вече се нарича просто Nazdar.
Кратка история на Nazdar

Nazdar Factory

 Винаги на върха в иновациите

В очакване на навлизането на цифровите печатни технологии в пазара на сито печата, Nazdar основава подразделението Nazdar Digital през 1995г, което да посреща нуждите на широко-форматната дигитална печатна индустрия.

 През 1997г, Nazdar закупува канадската компания Ink Dezyne, и засилва вече успешната разработка и производство на дигитални мастила за широко-форматни принтери.
Nazdar навлиза на пазара на дигиталните печатни технологии през 1998г с NDI серии солвентни мастила, насочени към увеличаващия се брой широко и голямо-форматни мастило-струйни принтери. NDI гамата продукти бързо биват приети като надеждна алтернатива на скъпите OEM мастила от потребителите в пазарите на Северна Америка.

Като част от стратегията за нови пазари , през февруари 2006 г. Nazdar придобива Lyson –един от най-старите и иновативни производители на мастило-струйни мастила. Ключовите мениджъри и работници на компанията остават на работа и биват прехвърлени в Nazdar. По-късно мастилата на NDI и Lyson биват обединени под една марка Lyson®, за да предоставят на клиентите най-голямото портфолио от висококачествени мастила на пазара днес. Nazdar произвежда мастила за дигитален инкджет печат на водна, солвентна, маслена, UV база както, специализирани текстилни мастила и такива за кодиране и маркиране.

От непретенциозното си начало досега, Nazdar се е превърнала в един от най големите световни производители и дистрибутори на сито, дигитални мастило-струйни, тясноформатни печатни мастила. Силната ангажираност на компанията към иновации и проучвания, обслужване на клиенти и производство, както и дистрибуция на качествени мастила са гаранция, че Nazdar e надежден партньор.

     Nazdar picts

Към началото

Уникална писалка - Wacom InkLing може да въвежда растер и вектор

 Inkling-setЗапочвате ли вашите произведения на изкуството с писалка и хартия? Но в същото време съжалявате, че вашата работа си остава на хартия, докато не сте сканирали изображението? Тогава Inkling е незаменим инструмент за вас. Тази цифрова писалка за скици ви позволява да се скицира с истинска химикалка върху всяка хартия. Докато рисувате, всички щрихи, се записват по електронен път, и впоследствие могат да бъдат въведени като растерни или векторни графики в предпочитаното от вас графично приложение (Adobe ® Photoshop ®, Illustrator ® или друго), където да направите допълнително редактиране. Само с едно натискане на бутон например, можете да записвате слоеве и да се разделят черновите от крайните чертежи. Тези слоеве са запазват след въвеждането в съответното приложение.

Ключови характеристики
• Подобряване на професионалния ви работен процес чрез заснемане на цифрови данни, докато скицирате с химикалка върху нормална хартия

• Скицата може да бъде структурирана в слоеве докато рисувате и няма нужда да пресъздавате слоевете, когато я отворите в софтуера

• 1024 нива на чувствителност на натиск за естествените щрихи с писалката

• Съхраняване в приемника на стотици скици с висока резолюция, преди да ги прехвърлите на вашия PC или Mac компютър

• Спестявате време и експортирате вашите скици със слоевете, директно в Adobe ® Photoshop ® или Illustrator ® (CS3 или по-висока), или Autodesk ® SketchBook® Pro или SketchBook® Designer (2011 или по-висока) във векторен формат

• Имате допълнителна гъвкавост, като запазвате вашите скици в следните формати: JPG, BMP, TIFF, PNG, SVG и PDF
Inkling-piece of paper

Към началото

Адком на PRINT IMAGING & SIGN EXPO 2011, 5-8 октомври 2011

PrintExpo-Logo                     По традиция, още от основаването му, Адком участва във всяко издание на специализираното изложение за дизайн, фотография, печат, реклама и визуални комуникации - PRINT IMAGING & SIGN EXPO 2011.

 Тази година изложбата започва на 5-ти октомври и ще продължи до 8-ми октомври-събота в зала 2 на IEC Интер Експо Център

  Полезна за посетителите e практиката, Адком да предлага различни нови продукти от богатото портфолио на своите партньори. Този път Адком ще покаже уникален по дизайн и изпълнение щанд. Идеята за този тип щанд идва от богатия спектър на оборудване, което Адком предлага. Сред решенията посетителите може да намерят машини за вътрешна и външна реклама, дигитален печат, опаковки, системи за управление на цвета. С оформлението на щанда се демонстрират на практика част от възможните приложения на оборудването, което Адком предлага.

  По повод 20-та годишнината от създаването на фирмата, за лимитиран период от време ще има специални оферти за различните групи продукти.

  Щанд C5 зала 2 IEC, Бул. Цариградско шосе 147, София

Към началото

За използващите режещи плотери новата версия на Easysign вече е реалност

EasySign-Version6

EasySign представи новата версия 6
EasySIGN 6 продължава да предоставя на потребителите ценни и нови софтуерни инструменти за бързо, лесно и гъвкаво проектиране и производство на рекламни знаци, лога, отпечатъци и др.
Новата версия има 22 нови функции и 27 подобрения спрямо EasySign 5.
Модулът за обединяване на обекти и текст вече е център за творчество, образност и креативност. Print Server менюто е обновено и рестилизирано, а работата с PDF файлове е значително усъвършенствана.
Новата версия не съдържа вече Professional, PrintServerPro и Bundle версии лицензи. Новите нива са Starter, Master, PrintServer(Master) и Routing.

EasySign 6 предоставя освен самия софтуер и голяма библиотека с висококачествени изображения за оформление и дизайн.

Повече информация можете да получите тук

Адком - Дистрибутор на EasySIGN за България.

Към началото

Специално предложение на Mutoh за печат и рязане

Специално предложение на Mutoh за Zephyr UV Printer

Специално предложение документен скенер + принтер

Първите винаги печелят!

Ако желаете да получавате веднъж месечно този бюлетин, моля изпратете e-mail със Subject: subscribe на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Архив бюлетин

Адком е дългогодишен доверен и сертифициран партньор за България на:

Wacom Mutoh Xerox Ксерокс Graphtec Esko Agfa Adobe  
 wacom  mutoh new  xerox  Graphtec logo 180x23 Kongsberg Logo  AFGA Logo adobe