е-бюлетин #79
  • Offers

е-бюлетин #79

 logo 

Тел. : 02/ 8181 081
02/ 8181 070
GSM: 0888 831 690

Юли 2012

Вашият информационен източник за печатни комуникации, дизайн и предпечат

В този брой:

Продукти

Рисувайте с наслада на новите модели Wacom Cintiq

Plustek SmartOffice PN2040 - лесен за употреба мрежов документен скенер

Мултифункционален принтер за етикети Graphtec LABELROBO LCX603

Удобни ролни банер стойки за вашата реклама

Цени

Corel X6 на 20% по-ниска цена до 30 юни 2012

Специални оферти за ValueJet 1614 и Valuejet 1624Pro

Рисувайте с наслада на новите модели Wacom Cintiq

  На 10 Юли 2012 г. WACOM – световния лидер в производството на графични таблети, обяви два нови модела от професионалната серия дисплей-таблети Cintiq: Cintiq 24HD Touch и Cintiq 22HD.
Водени от непрекъснато нарастващите нужди на творците, Wacom® добавиха два нови члена в семейството професионални LCD дисплей-таблети – Cintiq 24HD touch и Cintiq 22HD. Както  познатия вече Cintiq 24HD, така и новите модели са най-добрите в класа на широкоекранни дисплеи, с ултра - широки ъгли на видимост и подобрено цветово възпроизвеждане. За да подсигури на професионалните художници и дизайнери по-естествено усещане в тяхната работа и творчество, към прецизността на писалката, Wacom добави и функицята мулти „тъч”. С добавянето на тези модели към гамата от дисплей-таблети Cintiq, всички (от дизайнерите, работещи в студия или на свободна практика, индустриални дизайнери, художници до аниматорите работещи в Холивуд) могат да направят най-точния избор, отговарящ на нуждите за тяхната работа.


cintiq24hdtouch nb db 1c

 
DTH2400HD LeftView ExtLow
  Cintiq 24HD Touch предлага на потребителите си по-голямо удобство и възможност да работят по по-интуитивен и естествен начин и комбинира най-добрата Pen технология на WACOM с мулти „тъч” функционалност.

    Потребителите на Cintiq 24HD Touch получават идентично усещане при работа с двете си ръце, както, ако използват традиционните материали, като: бои, маркери, глина и др., като това се постига благодарение на невероятните възможности на съвременните творчески софтуерни приложения. Последните версии на тези приложения включват мулти „тъч” функционалност и поддръжка на комбинации от жестове при докосване, което прави новия Cintiq 24HD Touch идеалното устройство за скициране, илюстрации, 3D моделиране, анимация и много други. Възможността за завъртане или мащабиране с едната ръка, като едновременно се рисува с другата дава напълно естествено усещане на потребителите и им позволява да се потопят напълно в творческата си атмосфера. 

   В последната версия на Corel® Painter™ 12.2 е включена поддръжка за функцията мулти „тъч” за таблетите на WACOM и това допълнително помага на творците да работят със силата на дигиталните инструменти по един напълно естествен и интуитивен начин. Добавянето на тази функция позволява на потребителите бързо и лесно да местят, въртят или мащабират изображението, вместо да се търсят специални бутони или бързи клавиши за това. Новият Cintiq 24HD Touch поддържа 1.07 милиарда цвята и покрива 97 % от цветовата гама на Adobe, което е от съществено значение за работата на професионалните фотографи, графични дизайнери, видео оператори, аниматори, разработчици на игри и др. Сега всички те могат да бъдат сигурни, че след калибриране, цветовете, които виждат в процеса на работа ще съответстват на тези при печат.
Както предишния модел Cintiq 24HD, така и новия Cintiq 24HD Touch предлага най-доброто решение за ергономичност. Потребителите, които работят дълги часове на компютър могат да оценят уникалната стойка, която може да се нагласи в различни позиции, осигуряващи максимален комфорт. Стойката може дори да се постави на ръба на бюрото, така че дисплея да застане точно над скута на човека. Самият дисплей може да се завърта настрани, както и във вертикални позиции.
Голямо удобство са и Експресните бутони, които могат да бъдат настроени за команди за бърз достъп, както и за най-често използваните клавиши от клавиатурата като: Alt, Shift и др. Използването на тези бутони, освен че спестява време, свежда до минимум използването на клавиатурата.


Cintiq 22HD Logo-Logo incl Claim Black

 Cintiq 22HD-In use v1    С новият широкоекранен дисплей – таблет Cintiq 22HD, художници, дизайнери и хора на изкуството могат да създават своите творби по един по-удобен и интуитивен начин.
Дисплеят е с пълна HD резолюция (1920 х 1080 pixels), ултра - широки ъгли на видимост и поддържа 16.7 милиона цвята.

     Рисуването с писалката върху дисплей-таблета създава естественото усещане, както рисуването с традиционните инструменти: четки, моливи и химикалки. Работата със Cintiq 22HD позволява на потребителите да разгърнат своето творчество и да изразят себе си, точно както биха направили с истинска боя върху платно или истинско мастило върху хартия. Освен това уникалната му стойка е идеална за творците, които предпочитат да въртят в различни посоки дисплея по време на работния им процес. 

    За повишаване на производителността, а и за допълнително удобство от двете страни на панела са разположени по 8 експресни бутони, на които могат да бъдат зададени определени функции: най-често използваните в процеса на работа клавиши от клавиатурата, както и комбинации от бързи команди. В допълнение на това чрез лентите за докосване, разположени на гърба от двете страни на дисплея потребителя може да използва функциите като мащабиране, превъртане, промяна на размера на четката и ротация. Използвайки новия Cintiq 22HD, художниците и дизайнерите ще усетят и оценят комфорта по време на дългия работен процес.
Изберете Cintiq
С четирите модела от серията Cintiq (Cintiq 12WX, Cintiq 22HD, Cintiq 24HD and Cintiq 24HD touch), Wacom предлага на своите потребители разнообразие от уникални функции и характеристики. А изборът на най-добрия модел се свежда до нуждите на клиента и спецификата на работата му.

Към началото

Plustek SmartOffice PN2040 - лесен за употреба мрежов документен скенер 

PN2040 03pn2040 04

  Plustek SmartOffice PN2040 е лесен за употреба мрежов документен скенер,  с който бързо и ефективно можете да обработите купа от документи. Просто свържете скенера към Вашата мрежа и можете да сканирате от всяка една от работните станции по мрежата. Освен мрежов скенера има и USB интерфейс, така че няма проблем да го включите и директно към вашия персонален компютър..

  Сканираните изображения лесно могат да се запазват в най-често използваните формати: Searchable PDF, PDF, TIF, JPEG, BMP и PCX, както и да създавате редактируеми документи за MS Office.

   SmartOffice PN2040 е идеален за малки и средни офиси, които имат нужда да се сканират документи, но нямат големи дневни обеми, изискващи отделен скенер за всяко работно място.
   Скенерът може да сканира в едностранен (20 стр. в мин.) и двустранен (40 изображения в мин.) режим. Капацитета на листоподаващото устройство е за 50 листа, а максималното дневно натоварване е до 1000 страници. Освен през листоподаващото устройство, вие можете да сканирате списания, брошури и др. на плоската част на скенера.  

     Основни функции и параметри
  • Сканиране и запазване на документи от и към всяка работна станция, включена в мрежата
  • USB порт за директна връзка към компютъра
  • Скорост на сканиране: 20 стр. в мин. / 40 изобр. В мин.
  • Капацитет на листо-подаващото устройство - 50 листа
  • 1200 dpi – разделителна способност, A4 формат, плосък
  • сканиране и запазване в споделени папки в мрежата, саниране и изпращане по електронна поща, сканиране и качване на FTP или сканиране и печат.
  • Компактен – много удобен за притеснени от гледна точка на място приложения
  • 3 програмируеми бутона за най-често използваните операции
  • Функции за подобряване на изображенията, минимизиране на големината на файловете и повишаване на точността за разпознаване на символи
  • Съвместим със стандарта EnergyStar

Към началото

Мултифункционален принтер за етикети Graphtec LABELROBO LCX603

Етикетният принтер LABELROBO LCX603 ви позволява да произвеждате от офиса или дома висококачествени етикети със символи или илюстрации в малки,  уникални серии.
Революционният продукт печата, ламинира, реже по контур, изчиства и прорязва етикетите!
 
LX603img all-in-one label printer

 LCX603-Open

    Високо качество на печат 

    Принтерът печата чрез термо трансферен метод с три цвята (черно и 2 чисти) и резолюция 600х1200 dpi
Предлагат се 2 вида ленти за LABELROBO LCX603 :
Смолисти в цветове черно, синьо, жълто, червено и бяло
Полу-смолисти в цветове черно, синьо, червено и зелено
Възможна е само трицветна комбинация от предлаганите цветове.

    Предлаганите медии за печат на етикети са полиестер, синтетична хартия и специализирана хартия (бяла, сребърна, жълта и прозрачна).

    Устойчивостта на светлина на етикетите, отпечатани със смолистите ленти след ламиниране е до 6 години (3 години при жълтото), а на механично и химическо влияние отлична. При работа с полу-смолисти ленти светло устойчивостта на черната лента е до 6 години (една година при останалите цветове), а издръжливостта на механично и химическо влияние добра.

img auto laminating and weeding

    Ламиниране на етикетите


    След отпечатване LABELROBO LCX603 автоматично полага ламинат върху стикерите, който може да е полиестерен или полипропиленов.

img eliminates cutting die by built-in cutter

    Контурно рязане на етикетите

    След приключване на ламинирането следва рязането по контур. Този модул позволява изрязване със сила от 300гр/м2 и скорост 300мм/сек. в произволна форма дори и на малки детайли в етикета. За прецизното рязане се грижи системата RMS, която се ориентира по 3 регистрационни маркера.  

img auto weeding and auto crosscut

   Автоматично изчистване и прорязване на етикетите

   Изчистващият модул премахва ненужните остатъци около изрязаните вече етикети, а прорязването осигурява лесното им отделяне един от друг. 

    Windows driver
Създаването на етикетите се извършва чрез графичен софтуер по избор, а с помощта на драйвера за LABELROBO LCX603 се отделя проекта за рязане от проекта за печат.

Към началото

Удобни ролни банер стойки за вашата реклама

   Roll Screen Pure са стойки за банер дисплей, подходящи за рекламно послание в шоурумове, презентации, фоайета, изложбени зали, щандове по изложения, пресконференции и др.

roll-screen-pure

  Леката и здрава конструкция на стойките осигурява лесното им транспортиране и монтаж. Въртящите се крачета допринасят за стабилното им закрепване, а вградената в долната им част пружина се грижи за перфектното изпъване на банер постера и акуратното му прибиране в тялото след приключване на рекламния срок.
  Roll Screen Pure се предлагат на атрактивна цена, комплектовани с удобна чантичка с дръжки.

  Препоръчва се използването на PP банер материал за печат, който няма слабите момент на завиване на краищата, както се получава и при евтините и при скъпите винили

Видим размер на постера: 85 х 200см.
Печатуем размер на постера: 85 х 203см.
 

Към началото

Специални оферти за ValueJet 1614 и Valuejet 1624Pro

Ако желаете да получавате веднъж месечно този бюлетин, моля изпратете e-mail със Subject: subscribe на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Архив бюлетин

Адком е дългогодишен доверен и сертифициран партньор за България на:

Wacom Mutoh Xerox Ксерокс Graphtec Esko Agfa Adobe  
 wacom  mutoh new  xerox  Graphtec logo 180x23 Kongsberg Logo  AFGA Logo adobe