е-бюлетин #45
  • Offers

е-бюлетин #45

# Тел. : 02/ 8181 081
02/ 8181 070
GSM: 0897 871 857
0888 831 690
 
Вашият информационен източник за печатни комуникации, дизайн и предпечат
В този брой:

Продукти

Новото BAMBOO - Вдъхновяващо докосване

Нов настолен А4 режещ плотер Craft Robo CC330-20 от Graphtec

Калибратор за монитори Spyder 3 Express от DataColor

Цени

Промоция на CorelDRAW Suite 4

Новото BAMBOO - Вдъхновяващо докосване

На 24 септември в цяла Европа бе представено за първи път, последното поколение таблети от серията Bamboo. Произведени от Wacom, те представят нова вълнуваща технология, която може да промени напълно цифровия Ви живот. Чрез комбинацията от мултифункционално докосване и уникалната технология на таблета в едно устройство, новото Bamboo и новото Bamboo Fun дават нов, непосредствен начин за използването на компютъра. Веднага след като изберете начин да изразите себе си, средствата са буквално на една ръка разстояние. Вие можете или да използвате вкарване на информацията с пръсти или писалката за повече точност и прецизност. Алтернативата между двата метода за входна информация е бърза и лесна. Bamboo дава възможност на всеки един да бъде творец. Той е перфектното устройство за себе изразяване, когато всеки ден създавате документи, презентации и блогове или когато комуникирате с приятели, колеги и семейството. Продуктовата линия включва: Bamboo, Bamboo Fun (малък и среден), Bamboo Pen и Bamboo Touch. Всички модели са в пропорции 16:10 и имат разделителна способност 2540 линии/инч при работа с писалка и 101.6 линии/инч при работа с пръсти. С изключение на Bamboo Touch, където не е включена писалка и Bamboo Pen, където нивата на натиск на писалката са 512, при другите модели чувствителността на писалката е 1024 нива. Всяко Bamboo е окомплектовано с Bamboo Dock и Bamboo Minis, и в зависимост от модела с други полезни софтуерни приложения. Изберете Вашия фаворит- и стъпете в новата ера на вдъхновението.

Към началото

Нов настолен А4 режещ плотер Craft Robo CC330-20 от Graphtec

Новият модел настолен режещ плотер предлага на потребителя освен конвенционално рязане, разпознаване на бар код маркери и рязане по-предварително зададен контур. Нова функция е и автоматичното зареждане на медията, което спомага за прецизно водене на листа и респективно операцията за рязане. Просто трябва да подадете листа и да натиснете бутона Auto Feed.

Craft Robo CC330-20 е оборудван с LED дисплей и SD карта с памет 2 GB, която е изключително удобство за потребителя и му предлага голяма мобилност. Предварително трябва да запишете готовите дизайни/файлове за рязане на картата и да изберете желания файл от контролния дисплей. Няма нужда да свързвате плотера към настолен или преносим компютър, трябва ви единствено ел. захранване!

Функции и предимства:
  - Максималната ширина на рязане е 200мм, а максималната дължина 1000мм (ако не прорязвате напълно медията)
  - Craft Robo разполага с оптика за разпознаване на маркери поставени при печат, чрез което може прецизно да режете по контур.
  - Craft Robo е окомплектовано с Robo Master софтуер и plug-in Cutting Master 2 за Corel Draw и Illustrator.
  - Благодарение на повишения натиск до 230g, плотерът може да извършва пълно прорязване на по-тънки медии с помощта на специална подложка с лепилен слой, а диапазона от медии, които могат да бъдат прорязвани частично е разширен.
  - CC330-20 е идеален за рязане на текстилно фолио-флекс (за тениски), стандартни PVC фолиа, изработка на картички и др. приложения.

Към началото

Калибратор за монитори Spyder 3 Express от DataColor

Продуктово описание:
Извлечете максимума от възможностите на монитора си чрез калибратора Spyder3Express.
Spyder3Express е достъпен за всеки и е в помощ както на професионалисти, така и на любители. Калибраторът коригира настройките на монитора Ви, чрез 2 лесни стъпки - просто го свържете и посочете марката и модела на монитора. Устройството напълно автоматично ще калибрира екрана Ви, след което ще се изненадате приятно от резултата. Сега вече може да сте сигурни, че ще отпечатате абсолютно същите цветове, които мониторът Ви е изобразил.


Характеристики и преимущества:
- Spyder3Express коригира цветовете и извлича максимум от възможностите на настолния ви монитор (CRT или LCD) и екрана на лаптопа Ви.
- Не е нужно да бъдете експерт по цветовете, за да калибрирате екрана на монитора си.
- Плътни, живи и прецизни цветове.
- Качествени хардуерни компоненти, грижещи се за безупречна калибрация на професионални монитори от последно поколение.
Spyder3Express е специално проектиран за нуждите на фото любители, професионални фотографи и DSLR любители.


Spyder3Express™ пакета включва:
  o Spyder3Express™ Колориметър
  o Софтуерно CD
  o Ръководство за експлоатация
  o Антистатична кърпичка за почистване
  o 2-годишна хардуерна гаранция
Spyder3Express™ Системни изисквания:
  o Операционни системи Microsoft Windows XP 32/64 битови, Vista 32/64 битови, Win 7 RC
  o Операционна система Mac OS X (10.4 или по-нова версия)
  o USB порт на компютъра
  o Резолюция на монитора 1024x768 пиксела или по-висока
  o Минимум 16-битова видеокарта
  o 128MB свободна RAM памет
  o 100MB свободно дисково пространство

Към началото

Промоция на CorelDRAW Suite 4

Предлагаме на вниманието Ви специалната промоция, при която можете да получите CorelDRAW Graphics Suite X4 на невероятната ценаот 379 Euro без ДДС – това e с 40 % по-ниска цена, в сравнение със стандартната.Само до 31.10.2009 г. за сумата от 379 Euro без ДДС ще получите следния комплект:

1. Скенер PLUSTEK OpticPro S28, включващ OEM версия на Corel Essentials• Оптична разделителна способност – 1200 x 2400 dpi
• Дълбочина на цвета – 48-bit
• Площ на сканиране – 216 x 297 mm
• Интерфейс – Hi Speed USB 2.0

2. Лиценз за CorelDRAW Graphics Suite X4 UPGRADE, включващ инсталационен диск

 

ВРЕМЕТО Е ОГРАНИЧЕНО – ПРОМОЦИЯТА Е ВАЛИДНА САМО ДО 31 ОКТОМВРИ 2009 г!


ВСЕ ОЩЕ Е В СИЛА И ПРОМОЦИЯТА НА CorelDRAW Graphics Suite X4 Small Business Edition (3 licenses) – 817 Euro без ДДС!

 

Към началото
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. Ако желаете да получавате веднъж месечно този бюлетин, моля изпратете e-mail с Subject: subscribe на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Архив бюлетин

Адком е дългогодишен доверен и сертифициран партньор за България на:

Wacom Mutoh Xerox Ксерокс Graphtec Esko Agfa Adobe  
 wacom  mutoh new  xerox  Graphtec logo 180x23 Kongsberg Logo  AFGA Logo adobe