е-бюлетин #92
  • Offers

Сменяеми глави за режещи маси Valiani

IH small  

Valiani използва богат набор от сменяеми режещи глави / инструменти за своята линия на компютъризирани машини за рязане. Тези глави се монтират и затягат на режещата карета с помощта на няколко малки, но мощни магнита, които правят ненужни заключващи скрепителни елементи и хардуер. Използва се специализиран клиновиден инструмент - тип вилица, който прави отстраняването на всяка глава лесно, безопасно и за по-малко от 20 секунди. Всяка глава е цветно кодирана и номерирана за да се опрости визуалната идентификация с един поглед.

ICH-Grey 

90° режеща глава


  Разработена специално за вакуумната серия плотери. Използва широка тефлонова основа за гарантиране на  стабилна основа около зоната на рязане и превъзходна точност на дебели и твърди материали (макс 5мм)

 ICH-Violet

 Виолетова преге глава 

  Уникален инструмент за създаване на фин релеф с отличителна декорация и акценти. Всяка форма и дизайн на ъгъл, както и шрифтове и графична колекция може да бъде елегантно релефно оформен в материала. Преге инструмента може да се използва за създаване на биговъчни линии от двете страни на една подложка за потребителски кутии и други предмети от опаковъчен картон и велпапе.

Вижте видео

 ICH-Green Зелена 40° глава за предно скосяване

  Това е стандартната скосена режеща глава, която се продава с всички не вакуумни модели. Тази глава предлага най-голяма гъвкавост по отношение на детайли на рязане и обща полезност. Отлично качество на рязане на V-канали и подложки до 3 мат мм.

Вижте видео

 ICH-Red

 Червена  45° глава за предно скосяване

  Новата глава за 45 ° скосяване предлага по-широка, по-драматично скосен ръб, както много потребители са свикнали. Тази опционална глава за рязане работи добре на всички видове подложки до 3 мм в дебелина, но е малко по-ограничена в способността си за рязане много фини детайли и криви с малък радиус.

Вижте видео

ICH-Blue

 Синя  45° глава за скосяване  на задната повърхност

  Тя е специално проектирана за рязане подложки от задната или от непредставителната страна. Използвайте тази опционална глава за рязане, когато деликатната повърхност на материала може да бъде повредена от някоя от главите за предни фаски или при рязане на много дебели или плътни материали(например подложки до 4,4 мм (12-слойни). 45 градусовата глава за задно скосяване може да се използва за намаляване на пенокартон с фаски, които могат да улеснят създаването на дебели подложка или обекти от пенокартон, които трябва да бъдат сгънати.

Вижте видео

 ICH-Yellow

 Жълта 90° мултиматериална глава за пенокартон

  Тази глава е разработена специално за рязане на пенокартон, материали с по-меки и по-дебели сърцевини от пяна и велпапе до 5 мм (3/16'') дебелина. Плоскости от разпенено PVC, мукава и фазер  също може да се рязажат с  дебелина 2 до 3 мм. Главата използва широка плъзгаще се подложка вместо валяк за да се избегне вдлъбване на меката повърхност на пенокартона.

Вижте видео

ICH-White

 Бяла  90°  глава за подложки

  За рязане на отвори или оразмеряване на подложки, до три  пласта по 1,5 мм дебелина. Елиминира остри ръбове на материала, които може да се обработват трудно, когато има размери с остор скосяване.

.

 

Архив бюлетин

Адком е дългогодишен доверен и сертифициран партньор за България на:

Wacom Mutoh Xerox Ксерокс Graphtec Esko Agfa Adobe  
 wacom  mutoh new  xerox  Graphtec logo 180x23 Kongsberg Logo  AFGA Logo adobe