е-бюлетин #146
  • Offers

е-бюлетин 146

logo 2017

Тел. : 02/ 8181 081
02/ 8181 070
GSM: 0888 831 690

www.adcom.bg

Февруари 2018

Вашият информационен източник за печатни комуникации, дизайн и предпечат

В този брой:

Продукти

Нов хибриден принтер с 1,65 метра ширина Anapurna H1650i LED от Agfa Graphics 

Нов модел режещ плотер Graphtec CE LITE-50

Автоматизирана линия за предварителна обработка на дрехи от Schulze

Цени
Всички промоционални предложения за различни продукти от портфолиото ни

Продукт на месец Януари 2018
Qualimedia-logo
Постерни и фотохартии Quali Media

Нов хибриден принтер с 1,65 метра ширина Anapurna H1650i LED от Agfa Graphics 


Anapurna H1650i LED Front

Anapurna H1650i LED бе показан на изложението C!Print 2018, което се проведе от 6-ти до 8-ми Февруари в Лион, Франция. Хибридния широкоформатен принтер е достъпно и рентабилно производствено решение за висококачествен печат с UV LED фиксиране на мастилата.
Най-новото попълнение в Anapurna LED серията – Anapurna H1650i LED модела с 1,65 м ширина е компактната версия на Anapurna H2050i LED с 2,05 м ширина. Подобно на по-големия си брат, новата Anapurna печата директно върху плоски и ролни медии с дебелина до 45 мм и тегло до 50 кг, като UV мастилата се фиксират от UV светодиодната лампа веднага, след като попаднат върху повърхността на медията.
Anapurna H1650i LED предлага максимална производителност до 63 м²/ч и може предлага 2 конфигурации за печат в зависимост от нуждите на клиента - CMYKLcLm или CMYK + White

Модели Anapurna H1650i LED Anapurna H2050i LED Anapurna H2500i LED Anapurna H3200i LED
Макс. ширина на медията 165 см. 205 см. 250 см. 320 см.
Макс. ширина на печат до ръба на медията 160 см. 200 см. 247 см. 316 см.
Мин. размер на медията за печат А2 пейзажно (60 х 42 см.)
Дебелина на медии за печат Мин. дебелина 1 мм.
Макс. дебелина 45 мм.
Макс. тегло на медиите за печат 50 кг. 100 кг.
Макс. скорост на печат 63 м2/ч  104 м2 115 м2 129 м2
Конфигурация на цветовете
CMYK+White
CMYKLcLm
 
CMYKLcLm+White
Печатащи глави 6 бр. KM1024i  8 бр. KM1024i
Макс. резолюция на печат
до 720 x 1440 dpi
минимален шрифт за печат 4 pt

Брошура за шрокоформатни хибридни принтери Anapurna i LEDAnapurna i LED серия широкоформатни хибридни принтери

Широкоформатната серия хибридни принтери Anapurna i LED предлага 4 модела с работна ширина - 1,65, 2,05, 2,5 и 3,2 метра. Висококачествените принтери са точния избор за цифрови печатници и студия за рекламни знаци и дисплеи, които искат да печатат безкомпромисно върху плоски и ролни материали.
Благодарение на подсиления вакуумен ремък и транспортната греда за каретата с печатащите глави и лампите, хибридните Anapurna LED принтери предлагат висока прецизност при позициониране на капката и по този начин постигат отлично качество на изображението, което е допълнително засилено от мултифункционалността на градиентите. Шестте 12 пиколитрови глави гарантират отпечатване на добри плътни цветове, фин текст за възпроизвеждане дори на 4 пунктa, добрo тоналнo оформяне и ниска консумация на мастило.
Фиксирането на UV мастилата става чрез мощни UV LED лампи с мощност 16 Watt / см² и въздушно охлаждане.
Светодиодите са с минимална топлинна мощност печат върху топлочувствителни субстрати като например тънки слайдове и самозалепващи се листа или тънки PVC материали.. Anapurna LED са окомплектовани с Asanti софтуер за цялостно управление на работния поток.

Към началото

Нов модел режещ плотер Graphtec CE LITE-50 


Входен клас режещ плотер с 498 мм. ширина на рязане Graphtec CE LITE-50 - точният избор за микро бизнес и начинаещи потребители. Плотерът предлага отлично качество и висока надеждност на супер атрактивна цена. Изключително подходящ за рязане на термотрансферни текстилни фолиа. 
Graphtec CE LITE-50 Side view
Лесен за използване от начинаещи потребители
Режещият плотер Graphtec CE LITE-50 предлага високо качество на рязане, производителност и рентабилност

Удобно и интуитивно управление
CE LITE-50 разполага с 4.3-инчов
сензорен панел за удобна и лесна работа
USB порт за директно рязане от флаш памет
Изпращане на файловете за рязане, без да е нужно плотерът да е свързан към PC 
Graphtec CE LITE-50 Control Panel Graphtec CE LITE-50 USB 
Перфектен избор за начинаещи потребители и микро бизнес
Максималната ширина на медията от 508 мм. позволява да се режат термотрансферни текстилни фолиа без нужда от предварително форматиране 
Работа с листови и ролни медии
Приставка за работа с ролни медии за рязане на дизайни с дължина до 3 метра 
Graphtec CE LITE-50 Media Graphtec CE LITE-50 Media Lenght

Рязане по контур на предварително отпечатани изображения
Режещите плотери CE LIТЕ-50 имат оптика, чийто сензор разчита предварително отпечатаните маркери и позиционира, мащабира, векторизира данните и изрязва по контур бързо и прецизно стикерите.
Печатът и контурното рязане са изключително подходящи за производството на пълноцветни щампи за дрехи от термотрансферни текстилни фолиа, знаци и стикери за брандиране и декориране на витрини и плоскости, производство на етикети и стикери от PVC фолиа, брандиране на превозни средства, направа на автомобилни стикери, POP дисплеи, стикери за опаковки, забавни стикери за брони на коли, знаци за безопасност и др.
Graphtec CE LITE-50 Print Cut Process
Брошура за Graphtec CE LITE-50Към началото

Автоматизирана линия за предварителна обработка на дрехи от Schulze 


Предварителната обработка на плата преди дигитален печат с DTG принтер за директен печат върху дрехи може да бъде дълъг процес. Той може да е както трудоемък и енергийно неефективен, така и скъп с химически отпадъци отделяни при сушене на дрехите. Въпреки това производителят Schulze смята, че има решение - автоматизирана линия PRETREATmaker LINE.
 Schulze PRETREATmaker Line
Машината третира с течност плата или дрехата, след което ги суши.
“Линията съчетава основните процеси за предварителна обработка на дрехи преди печат с DTG принтери - пръскане на течност с Schulze PRETREATmaker IV машина за предварителна обработка на дрехи, сушене и фиксиране с термотрансферна преса в една машина. Ергономичният ѝ ротационен дизайн пести място и позволява управление на машината от един оператор. PRETREATmaker LINE е идеално решение за бързо разрастващи се принтшопове за директен печат върху дрехи." казва Manuel Meidinger от Schulze
"Дрехата се зарежда от оператора и машината я пренася чрез ротационно движение последователно през модулите за пръскане, сушене и термотрансфер, след което излиза готова за печат до станцията за зареждане. В резултат на автоматизирания процес операторът е нужно да единствено за зарежда дрехите и да сваля готовата продукция. Това означава, че е нужен само един оператор, а в резултат на автоматизацията PRETREATmaker LINE може да се управлява от необучен работник при производителност до 240 платове / час” добавя Meidinger.
Операторът командва от тъч скрийн дисплея количеството на използваната течност за третиране на текстила и площта на пръскане. За високопроизводителни принтшопове, Schulze предлага баркод сканиране. В този случай PRETREATmaker LINE сканира баркода върху текстила и знае къде да пръска и колко спрей да използва.
Schulze PRETREATmaker Line display
"С нарастващия брой на електронни магазини за персонализирани тениски, машините за предварително третиране на дрехи стават много търсени." допълва Meidinger.Към началото

Ако желаете да получавате веднъж месечно този бюлетин, моля изпратете e-mail със Subject: subscribe на e-mail адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Архив бюлетин

Адком е дългогодишен доверен и сертифициран партньор за България на:

Wacom Mutoh Xerox Ксерокс Graphtec Esko Agfa Adobe  
 wacom  mutoh new  xerox  Graphtec logo 180x23 Kongsberg Logo  AFGA Logo adobe