е-бюлетин #173
  • Offers

е-бюлетин 173

logo 2017

Тел. : 02/ 8181 081
02/ 8181 070
GSM: 0888 831 690

www.adcom.bg

Април 2020

Вашият информационен източник за печатни комуникации, дизайн и предпечат

В този брой:

Продукти

AGFA Anapurna H3200i LED хибриден принтер в холандската компания Unfold 

Цени
Всички промоционални предложения за различни продукти от портфолиото ни

Продукт на месец Март 2020

Входен клас графичен таблет One by Wacom Medium

AGFA Anapurna H3200i LED хибриден принтер в холандската компания Unfold
"Ние наистина печатаме върху всичко"

Мотото на холандската дигитална печатница Unfold е "ефективно производство", която се намира в град Харлем (Холандия). Хибридният широкоформатен принтер АGFA Anapurna H3200i на Agfa е най-новата машина в компанията и допълва петте Mimaki принтера.

„В сътрудничество с Agfa, ние инсталирахме и първата Anapurna тук“, казва Андре Гюке, мениджър на акаунти в Igepa - един от представителите на AGFA в Холандия. Anapurna M1600 е UV принтер с бяло мастило и работи в Unfold от седем години. „Умишлено избрах хибриден принтер поради неговата гъвкавост“, казва Рене Шпангер, собственик на Unfold. „Това е отлична машина с перфектно качество на печат, благодарение на която поръчките на клиентите нараствахa и в един момент просто имахме нужда от допълнителен капацитет"

Ефективно производство

Закупихме Anapurna H3200i LED и тя бе инсталирана през януари 2020 г. „Това, което отнема два дни за отпечатване на Anapurna M1600, може да бъде направено за една сутрин на Anapurna H3200i LED. Също така новият модел ни дава изключителна гъвкавост. Вече можем да поставяме плоскости за печат с размер два на три метра, а оптимизирайки работната площ свеждаме фирата до минимум - едва 8%.

"Интелигентното и ефективно производство е често срещана тема при Unfold. За оптимизиране и управление на работния поток, съществен принос има сървърът на Esko. „Той ни позволява да подготвим многобройни файлове за автоматизиран печат за кратко време“, казва Шпангер. "Така работим много с относително малко персонал. Мастило, принтер и медия - всички елементи са съчетани перфектно. Благодарение на UV LED технологията можем да печатаме директно върху полипропилен без никакви проблеми." допълва Шпангер.

Бърз пет слоен печат

„Agfa UV LED мастилата са много по-гъвкави от старите конвенционални мастила“, казва Педро Овермер, мениджър продажби Inkjet за Agfa в Холандия. „Консумацията на мастило също е по-ниска поради тънкия слой, който се нанася. Той е достатъчен за добро и плътно покритие с ярки и живи цветове на отпечатъците.“

“Конфигурацията на цветовете е CMYKLcLm + бяло мастило. Шпангер е ентусиазиран от възможността да се раздели печатащата глава на пет секции в софтуера.

„Скоростта ви може да спадне, но можете да отпечатате пет слоя с едно преминаване върху прозрачен материал, например двустранен блок аут стикер.

Ето това е ефективност!”

Брошура за AGFA Anapurna H3200i LEDКъм началото

Ако желаете да получавате веднъж месечно този бюлетин, моля изпратете e-mail със Subject: subscribe на e-mail адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Абониране за бюлетин

Adcom Bulletin

Архив бюлетин

Вход за партньори

Адком е дългогодишен доверен и сертифициран партньор за България на:

Wacom Mutoh Xerox Ксерокс Graphtec Esko Agfa Adobe  
 wacom  mutoh new  xerox  Graphtec logo 180x23 Kongsberg Logo  AFGA Logo adobe