е-бюлетин #177
  • Offers

е-бюлетин 177

logo 2017

Тел. : 02/ 8181 081
02/ 8181 070
GSM: 0888 831 690

www.adcom.bg

Август 2020

Вашият информационен източник за печатни комуникации, дизайн и предпечат

В този брой:

Продукти

Адком става оторизиран партньор на Intec - решения за печат и довършителни операции

Специализирани инструменти за рязане и биговане на велпапе за ESKO режещи маси

SpyderX Photo Kit комплект за професионални фотографи от Datacolor

Цени
Всички промоционални предложения за различни продукти от портфолиото ни

Продукт на месец Юли 2020

Дигитална преса за къси тиражи Xerox PrimeLink C9065/C9070
xerox primelink c9070 printer

Адком става оторизиран партньор на Intec - решения за печат и довършителни операции 


intec printing solutions logo

Intec Printing Solutions Ltd, е производител и дистрибутор на световната марка решения за печат и довършителни операции, Intec. Основана през 1989 г. от управляващия директор Иън Мевил, през 2020 г. компанията празнува 30-тата си годишнина.

Основният офис и производство са позиционирани в Poole (Обединеното кралство). Компанията разполага с офис в Америка, базиран в Тампа, Флорида.

Intec предлага решения за дигитален печат и довършителни операции по целия свят благодарение на широка партньорска мрежа и предоставя на клиентите уникални решения, позволяващи им да разширят или добавят нова услуга или продукт в портфолиото си.

Oт август 2020 Адком става оторизиран партньор за България с изключителни права за пълната продуктова гама на Intec, включваща решения за рязане, печат, ламиниране /вкл. със специални фолиа/, производство на етикети.

Решения за печат с бял и прозрачен тонер

Colorsplash logo

5 цветен печат: Печатайте с UV прозрачен и бял тонер заедно с CMYK


Серията ColorSplash CS5000 извежда качеството на печат на следващо ниво! Идеален за артикули за сигурност, сватбени покани, специален банер режим до 132 см и още много ...

ColorSplash White Toner

Печат с бял тонер

Можете да впечатлите вашите клиенти с печат с бял или прозрачен тонер върху цветни и чисти носители или субстрати - за да получите напълно зашеметяващи резултати!
Използвайте бял тонер за премиум ефекти върху цветни носители.

Отпечатването на бял тонер върху цветни или полупрозрачни носители добавя безспорна степен на първокласно качество на всеки отпечатък.
Особено подходящ за сватбени материали и корпоративен печат - със серията CS5000 се работи лесно, без да е необходимо да правите настройки в хардуера или консумативите.

Печата в бяло ви дава невероятната възможност да работите с различни цветни и луксозни картони за постигане на страхотен wow ефект!Вградената допълнителната пета станция за тонер е предназначена за избрания от вас бял или прозрачен тонер. Решението Envelope (за печат на пликове) се предлага във вариант CMYK или CMYK +1.

ColorSplash Clear Toner

Печат с прозрачен uv тонер

Идеален за печат на елементи свързани със сигурността върху различни носители, като лични карти, билети за събития, пропуск-гривни или постигане на гланц ефект или частичен лак.

Печата с прозрачния тонер изглежда страхотно и ефектно сам по себе си, но осветяването с UV лъч показва неговата добавена стойност, а именно затрудняване на фалшифицирането.
Решения за рязане


ColorCut logo
Продуктите в тази категория могат да бъдат оформени в 4 основни групи
 Intec ColorCut FB8000PRO Generation 2 Auto Flatbed Cutter Автоматично плоско рязане
Позволява зареждане до 25 кг на различни видове материали със синхронизирано подаване към масата за рязане. Двойните инструменти осигуряват сила от 1 кг за рязане и биговане в произволни форми. Решение за автоматизирано производство на къси и средни тиражи без операторска намеса.
 Intec ColorCut FBXXXX Digital Flatbed Cutters Цифрово плоско рязане
Гамата режещи маси ColorCut позволява избор на подходящия модел в зависимост изходните материали за работа. Всички модели са с вакуумно захващане на материала 
 Intec ColorCut LC600 Automated Sheet Label Cutter Автоматично рязане на етикети на листа
Цифрово изрязване на произволна форма етикети със скорост до 96 см. /сек. Без повече скъпи щанци. QR код / Job Library извлича свързаните файлове по контура за рязане - дори при смесване на видовете етикети.
 Intec ColorCut BC480 Business Card cutter Рязане на визитки и перфорирани билети/талони
BC480 се комбинира с печатащото Ви устройство, за да произведете професионално изрязани визитки, ваучери и билети.Решения за постигане на специални ефекти чрез полагане на ламинати и специални фолиа


Продуктовото портфолио включва бюджетно решение, както и 3 професионални модела


Intec ColorFlare logo
Добавете цветни метални фолиа върху отпечатаните с тонер листове

Метално фолио | Ламинат | Холографски ефекти

Добавете специален ефект с метално фолио, ламинирайте и постигнете холографски ефект върху отпечатаните листове. Моделите на Intec ColorFlare са компактни и екологични устройства с двойна функционалност: ламиниране и апликиране на цветно или метално фолио.

Проектирани да предлагат решение за постигане на специални ефекти за къси тиражи и специфични цифрови приложения, както и ламиниране при традиционните продукти! Intec ColorFlare CF350 Foiling Lamination Holographics System Настолен модел ламинатор ColorFlare CF350
Ефектите от фолиране, ламиниране и холограми са възможни с този компактен модел. Предлагано на водеща за класа си достъпна цена, CF350 използва 3″ (77 мм) основни ролки, осигуряващи по-икономично решение за Вашето производство. За този прост процес не се изисква скъпи блокове или матрици. 
 Intec ColorFlare CF1200 Foiling Lamination Holographics System Професионален модел ColorFlare CF1200
По-високия клас модели CF1200 се отличават с много по-голямо пневматично налягане, което дава от своя страна възможност за по-голям избор от медии. Доставят се с модула за топъл печат Premium finish flaring Assy (за безупречно гладко апликиране на фолио), „наклонена изходна тава“ (подпомагане на автоматично подаване) и копче за управление на ролката при ламиниране. Решения за полагане на печат и рязане на етикети


Серията Intec ColorCut предлага избор от решения за рязане на листови етикети или на етикети на ролка.Intec ColorCut LC600 Automated Sheet Label Cutter 1  ColorCut LC600
цифрова машина за рязане на етикети от листа
Предназначена за автоматизирано производство на етикети. LC600 комбинира надеждно подаване на листовете със система за незабавно отвеждане - това позволява лесно, но прецизно рязане на етикети с с частично прорязване при високи скорости.
Intec ColorCut LCF215 Automated Roll Label Cutter  ColorCut LCF215
цифрова машина за рязане и финишер за етикети на ролка
Тази невероятно компактна система включва лесно зареждане с ролка за ламиниране, рязане по контур, матрица за почистване и нарязване. Комбинирайки сигурна технология с прецизна регистрация и с възможност за избор от една до три точки за регистрация, тя осигурява пълна точност на рязане.Printed Roll Labels

Към началото

Полезни инструменти за рязане и биговане на велпапе за ESKO режещи маси 


С помощта на новият Dual Heavy Duty модул за Kongsberg режещи маси на ESKO, който е световен лидер в иновативни решения за опаковъчната и рекламната индустрия, производителите на опаковки от велпапе могат да режат, биговат и перфорират без да се налага да сменят инструментите. Използвайки Dual Heavy Duty потребителите повишават производителността си при довършителните операции с до 50%.

ESKO Dual Heavy Duty CorruSpeed

Режещата маса, която работи с Dual Heavy Duty модула автоматично превключва и използва правилния инструмент за рязане, биговане или перфорация.
Kongsberg масите прилагат до 50 кг сила на натиск върху велпапето (три, пет или седемслойно), който спомага за качествено рязане без накъсване или напукване при висока производствена скорост.
Dual Heavy Duty модула постига високо качество на бига дори при велпапета, които съдържат по-голямо количество рециклирана хартия.В комбинация с CorruSpeed инструмента, Esko режещите маси изрязват и перфорират къси серии стелажи и опаковки велпапе, с качеството на конвенционалните щанци при максимална производствена скорост до 100 м / мин.
Инструментът CorruSpeed е създаден специално за високоскоростно рязане на велпапе без осцилиране. Използва статичен нож в комбинация със специално пластмасово краче и пружина за регулиране на натиска, за да симулира ефекта от качествено щанцоване с подходящи гуми. Инструмента притиска силно велпапето и предотвратява напукването му при рязане. Сряза без осцилация означава, че няма назъбени краища в резултат на което се получават гладки и фини детайли.

Максимална дебелина на рязане на велпапе - петслойно до 7 мм (BC вълна).

ESKO Dual Heavy Duty Close

"Модулът Dual Heavy Duty за режещите ни маси, комбинира за първи път два независими инструмента (тип колела), увеличавайки производството на опаковки, стелажи / POS дисплеи с до 50%." казва Russell Weller, продуктов мениджър на Esko.

Dual Heavy Duty модула и CorruSpeed инструмента могат да се ползват с всички модели режещи маси серии Kongsberg C, Kongsberg C Edge и Kongsberg XP, Kongsberg C Edge и Kongsberg XP, който се управляват с iPC конзола.
 
Към началото

SpyderX Photo Kit комплект за професионални фотографи от Datacolor


Тази година световният лидер в решенията за управление на цветовете Datacolor, който е основан през 1970 година чества своята 50-годишнина.

SpyderX PhotoKit min

Водещи световни марки, производители, креативни професионалисти и потребители в продължение на 50 години постоянно се доверяват на иновативните технологии и решения на Datacolor за постигане на правилния цвят. Швейцарската компания с глобално присъствие обхваща мрежа за продажби, сервиз и поддръжка, която обслужва над 1 милион клиенти в повече от 100 страни в цяла Европа, Америка и Азия.
Datacolor разполага с 420 служители и 35 агенти, опериращи в 25 страни.

50 Years Datacolor

По случай рождения си ден, компанията предлага на специална цена един от комплектите си - SpyderX Photo Kit.

Стандартна цена: 399 евро
Специална цена: *199 евро

*Лимитирани бройки, до изчерпване на количествата
 
SpyderX Photo Kit пакета e предназначен за професионални фотографи и дизайнери и гарантира прецизно управление на цифровите фото потоци.

Функции и предимства
Включва прецизни фотографски инструменти, от които се нуждае всеки професионалист, за да си осигури прецизен цветови контрол от заснемането, през обработката до отпечатването на изображенията.

Съдържание на комплекта:
• SpyderX Elite калибратор за монитори
• Spyder Cube референтен уред за постигане на точен цвят
• Spyder Checkr 24 скала с 24 спектрално проектирани цветови шаблона
• Карта със серийни номера за софтуерите
• Метален куфар

Datacolor LaptopWith SpyderX Elite

SpyderX Elite

• Kалибратора предлага разширени настройки за професионални фотографи и видеооператори, които искат максимален контрол върху работния процес. Прецизно калибриране на дисплеите на настолни, преносими компютри и проектори.
• SpyderX е няколко пъти по-бърз от предишните модели, като калибрирането става толкова бързо, че лесно става част от работния процес. Необходимото време за калибриране на екрана е по-малко от две минути.
• Изключителна точност - предлага значително по-високо ниво на точност на цветовете и детайлност на сенките при широк кръг монитори.
• Лесен за работа - интуитивен софтуер за калибриране с едно кликване.
• Функция SpyderProof за съпоставка преди/след калибриране на дисплеяSpyderChekr open

Spyder CHECKR 24

• Предоставя данни за цвeтa и интензитета на светлината в заснеманата сцена, които могат да бъдат използвани за регулиране на настройките на фотоапарата, като например баланс на бялата точка, цветна температура и експозиция.
• 24 спектрално проектирани цветови полета
• Софтуера анализира резултатите от пробната снимка и веднага създава профил, който след това се прилага в работния Ви процес със софтуера за RAW импорт, като Adobe Photoshop®, Adobe Lightroom® и Hasselblad Phocus®
• SpyderCHECKR 24 се доставя в тънък и устойчив пластмасов калъф и се побира лесно в чантата в чантата с оборудването на всеки професионалистCube min

Spyder CUBE

• Портативно решение предоставящо на фотографите препоръки за настройване баланса на бялото, експозицията, нивото на черното и яркостта от самото начало.
• Изважда сложността на редактиране на RAW изображения, чрез използване на общи инструменти от контролиращи цвета приложения като Adobe Photoshop и Adobe Photoshop Lightroom.
• Просто направете една референтна снимка с устройството при същите светлинни условия, настройте, запазете и приложете за цялата серия от снимки.
• Уникален дизайн, който ви позволява да окачите устройството във фотосесията или да го монтирате към статив.
• Излят от хибридна смола, която е устойчива на избледняване, изключително издръжлив и устойчив на удари.Към началото

Ако желаете да получавате веднъж месечно този бюлетин, моля изпратете e-mail със Subject: subscribe на e-mail адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Абониране за бюлетин

Adcom Bulletin

Архив бюлетин

Вход за партньори

Адком е дългогодишен доверен и сертифициран партньор за България на:

Wacom Mutoh Xerox Ксерокс Graphtec Esko Agfa Adobe  
 wacom  mutoh new  xerox  Graphtec logo 180x23 Kongsberg Logo  AFGA Logo adobe