е-бюлетин #189
  • Offers

е-бюлетин 189

logo 2017

Тел. : 02/ 8181 081
02/ 8181 070
GSM: 0888 831 690

www.adcom.bg

Август 2021

Вашият информационен източник за печатни комуникации, дизайн и предпечат

В този брой:

Продукти

Фото-решенията Calibrite от X-Rite

Плоча за лесна апликация на тениската и етикета ѝ едновременно

Бързо и лесно създаване на опаковки и POS дисплеи

Xerox анонсира нова серия цветни устройства за дома и малки работни екипи

Цени
Всички промоционални предложения за различни продукти от портфолиото ни

Продукт на месец Юли 2021

Монохромни дигитални преси Xerox PrimeLink B9100
FB8000PRO POM

Термотрансферно текстилно фолио цвят на месец Август 2021

STAHLS Color of the month August main pic

Представяме ви фото-решенията Calibrite задвижвани от X-Rite

X-Rite партнира с Calibrite за да обслужва глобалните пазари за фото, видео и създаване на съдържание

От юли 2021, X-Rite и Calibrite анонсираха тяхното партньорство за преминаване на портфолиото на X-Rite от продукти за обработка на снимки и видео към Calibrite, новосформирано дружество, посветено на обслужването на нуждите за управление на цветовете. Calibrite ще си сътрудничи с X-Rite върху разработването на продукти и ще поеме директен глобален контрол върху опаковките, разпространението и маркетинга на решенията за изображения на X-Rite. Новият набор от продукти на Calibrite ще се задвижва от технологията X-Rite.В продължение на десетилетия X-Rite оглавява пазара на продукти за управление на цветовете във фото и видео индустрията и разработва гама от наградени продукти, включително цветни скали и устройства за калибриране. Като част от стратегическа промяна, X-Rite реши, че пазарът на снимки и видео ще бъде обслужван най-добре чрез специален партньор, фокусиран единствено върху уникалните нужди на фотографите и производителите на филми.Calibrite е създаден от група страстни инвеститори, които са работили с X-Rite на пазара на снимки и видео повече от 20 години. Calibrite ще продължи да предоставя водещи в индустрията решения за фотографи, режисьори, дизайнери и създатели на съдържание, които изискват най-добрите инструменти за работа с цвят. Екипът на Calibrite се ангажира да надгражда върху продуктите и наследството на X-Rite, като същевременно добавя повишено ниво на образоване, вдъхновяване и поддръжка на клиентите.

X rite1

Задвижвано от технологиите на X-Rite
Съгласно споразумението Calibrite ще лицензира основните технологии от X-Rite. X-Rite ще произвежда устройствата за калибриране на монитори и принтери и ще предоставя цветни материали от лабораторията Munsell за ColorChecker. Това има за цел да гарантира, че клиентите на Calibrite ще получават същото ниво на качество и иновации, на които клиентите на X-Rite се радват от десетилетия.

Иновации от Calibrite
Екипът на Calibrite остава посветен на обширна програма за научни изследвания и развитие, която ще доведе до подобрения и нови продукти, обхващащи монитори, принтери, камери, скенери и калибриране на проектори. Calibrite ще си сътрудничи с учените по цвета от X-Rite, за да разработват решения, развиващи се със скоростта на технологиите.

X rite2
Името Calibrite ColorChecker
Всички продукти на Calibrite ще ви изглеждат познати. Устройствата X-Rite i1Display и i1Studio и пълният набор от скали ColorChecker вече ще бъдат ребрандирани под името Calibrite ColorChecker.

Calibrite глобално разпространение
Дистрибуторите на X-Rite, MAC Group в Северна Америка и LUMESCA Group в Европа, Близкия изток и Африка, са назначени от Calibrite за изключителни дистрибутори на Calibrite на тези територии. Налице е безпроблемен преход за техните клиенти към новата продуктова гама Calibrite.

Поддръжка за настоящи клиенти на X-Rite
Calibrite предоставя глобална поддръжка за всички съществуващи клиенти на X-Rite за фото и видео продукти и заспазва гаранциите за продукти, продадени по-рано от X-Rite. Поддръжката на клиенти се осигурява чрез специален портал за поддръжка на www.calibrite.com с технически специалисти, отговарящи на заявки за поддръжка по имейл или телефон. Calibrite поддържа достъп до огромната библиотека от документи за поддръжка на клиенти на X-Rite.
“X-Rite се радва, че може да се ангажира с нашите дългосрочни партньори, за да пренасочи нашия бизнес с фото и видео. Лидерският екип на Calibrite има богат опит и знания, както и страстта да подкрепя нашите клиенти в световен мащаб. Това партньорство се вписва в нашата стратегическа цел да развием нашия бизнес с дисплеи чрез ключови индустриални партньори и също така предоставя платформа за продължаване на предлагането на световно признатите скали ColorChecker,” каза Ян Келер, вицепрезидент Global OEM Sales, X-Rite.

“Ние сме ентусиазирани от партньорството ни с X-Rite, за да продължим развитието на пазара на продукти за управление на цветовете, подкрепящи фотографи и режисьори по целия свят. Имаме удоволствието да потвърдим, че нашата дистрибуторска мрежа включва настоящи ключови партньори на X-Rite и очакваме с нетърпение безпроблемен преход към новата ни продуктова гама,” каза Ян Ледерман, съпредседател на Calibrite.

„Опитът на X-Rite е водещ в света и знанието, че бъдещите продукти на ColorChecker ще се основават на основните технологии X-Rite, лицензирани за Calibrite, ни дава увереност, че нашите клиенти ще продължат да имат най-съвременни продукти. Ние сме развълнувани да фокусираме нашия екип за научноизследователска и развойна дейност Calibrite върху разработването на следващото поколение софтуер за управление на цветовете и с нетърпение очакваме да предложим както на съществуващите потребители на X-Rite, така и на новите клиенти на Calibrite значителни актуализации през следващите месеци”, каза Джефри Клементс, съпредседател на Calibrite .

X rite3

Разгледайте нашите предложения от X-Rite

Към началото

Плоча за лесна апликация на тениски и етикетите им едновременно

TagAlong 1 full

Искате да предлагате тениски без пришити етикети, но е твърде времеемко? Имате късмет, защото новата Tag Along™ HP плоча за термотрансферни преси дава възможност да правите две апликации едновременно – една на площта на тениската и още една тип етикет на вътрешната част. Това може да обогати и разшири бизнеса ви, спестявайки ви много време и увеличавайки ефективността.

Tag Along™ HP е създадена по дизайн на Livingston Systems и е проектирана, така че при всяко зареждане на тениска или блуза, тя се позиционира точно където трябва всеки път. Плочата е съвместима с термотрансферни преси с размер 40 x 50 см.

TagAlong3
• Апликирате предната част на тениската и етикет от вътрешната страна едновременно
• Трябва да се използва с подвижна термотрансферна преса
• Иновативният дизайн спомага да се зарежда дрехата правилно
• 38 х 40 см поле за трансфериране на предната част
• 8 x 8 см поле за етикета

Съвместима с термотрансферни преси 40 х 50 см Maxx Clam и Hotronix® 40 х 50 см Auto Clam, Hover Press, Fusion IQ®, Table Top Air Fusion IQ®, Air Fusion IQ® и Dual Air Fusion I

Разгледайте различните ни видове трансферни преси от STAHLS'

Към началото

Бързо и лесно създаване на опаковки и POS дисплеи

BoxandDisplay1

SAi Box and Display е идеалното решение за всички, които имат нужда бързо и лесно да създават сами опаковки и кутии от различни материали. Софтуерът включва готови триизмерни шаблони за опаковъчен картон, велпапе, гофрирана пластмаса и материали тип-пчелна пита, с цел улесняване на процеса на структурен дизайн.
BoxandDisplay2
ДИЗАЙН
• Самостоятелен софтуер за дизайн
• Лесно добавяне на текст, лога, шарки, предварително подготвен дизайн и други графични елементи към структурния дизайн
• Векторен дизайн с възможност за редактиране на растерни изображения
• Сенки, градиенти, маски, свръзки, очертания и т.н.
• Опция True Shape Nesting, която оптимизира продукцията и намалява фирата на материала
• Инструменти за дизайн при печат на бяло, металик и лак
• Променлив текст (Автоматична сериализация)
• Лесно добавяне на множество линии на рязане, биговане, перфорация и т.н
• Поддържа PDF, AI, EPS, JPEG, TIF, PNG и др. файлови формати
BoxandDisplay3
ОБШИРНИ БИБЛИОТЕКИ
• POS дисплеи
• Кутии и опаковки
• ECMA & FEFCO стандарти
• POP дисплеи

BoxandDisplay4

3D ВИЗУАЛИЗАЦИЯ НА СГЪВАНЕТО
• Можете да разгледате дизайните си от всички страни в 3D
• С възможност за анимация на всички елементи от кутията/дисплея както по отделно, така и едновременно
• Чрез 3D визуализацията можете да откриете грешки в дизайна и да ги предотвратите преди да бъде започната продукцията.

ИЗПРАЩАТЕ 3D PDF на клиентите си за одобрение
• Можете да запазвате дизайните си в интерактивни 3D PDF-и
• Могат да бъдат отваряни и разглеждани с всеки PDF-viewer (който поддържа 3D)
• Позволява пълна 3D ротация на дизайните

ПРОИЗВОДСТВО
• Принтирате от всеки RIP
• Режете с всеки софтуер за рязане
• Запазвате в най-разпространените файлови формати (PDF, AI, EPS, PSD, JPG, TIF, ...)

Брошура

Към началото

Xerox анонсира нова серия цветни устройства за дома и малки работни екипи

Xerox1

Xerox® C230 цветен принтер и
Xerox® C235 цветно мултифункционално устройство
Търсенето на надеждно, сигурно и лесно за работа решение за печат, особено днес когато малките екипи и отдалечената работа се нуждаят имено от такава технология, стоят в основата на новата серия на Xerox.
Новите устройства от следващо ниво увеличават производителността и ефективността, като предоставят удобство, а не сложност при работа.

Xerox2

Скорост на печат  Цветно и черно-бяло: до 22 стр./мин. А4
Препоръчително средномесечно натоварване  До 1,500 страници
Резолюция на печат  600 x 600 dpi, 4800 Color Quality
Дуплекс  Да
Свързаност  Ethernet 10/100 Base TX, Hi-Speed USB (Type B), Hi-Speed USB 2.0, Wireless 802.11 b/g/n

Xerox3
 
Функции Копиране, принтиране, сканиране, факс
 Скорост на печат  Цветно и черно-бяло: до 22 стр./мин. А4
 Препоръчително средномесечно натоварване  До 1,500 страници
 Резолюция на печат  600 x 600 dpi, 4800 Color Quality
 Дуплекс  Да
 Свързаност

 Ethernet 10/100 Base TX, Hi-Speed USB (Type B), Hi-Speed USB 2.0, Wireless 802.11 b/g/n

Разгледайте предложенията ни от Хеrox

Към началото

Ако желаете да получавате веднъж месечно този бюлетин, моля абонирайте се тук

Абониране за бюлетин

Adcom Bulletin

Архив бюлетин

Вход за партньори

Адком е дългогодишен доверен и сертифициран партньор за България на:

Wacom Mutoh Xerox Ксерокс Graphtec Esko Agfa Adobe  
 wacom  mutoh new  xerox  Graphtec logo 180x23 Kongsberg Logo  AFGA Logo adobe