• Offers

ArtiosCAD - най-популярният в света софтуер за опаковки

ArtioCAD Logo    ArtiosCAD е пакет за структурен дизайн и производство на опаковки. Софтуера позволява на модулен принцип разработка и дизайн на опаковки интегриращи различни модули за производствения процес на щанците и другите необходими инструменти. С включените модули, специфично създадени за професионалистите в опаковачната промишленост, занимаващи се със структурен дизайн, разработката на опаковки и виртуалното проектиране на прототипи, ArtiosCAD повишава производителността като цяло..
Вижте специалната оферта до 31 август 2010
 ArtiosCAD е идеалният продукт за производители на опаковки от картон и велпапе, а в последната версия 7.6 са добавени библиотеки и възможности за проектиране и производство на рекламни стелажи и различни видове дисплеи.

Инструментите за дизайн и чертане в ArtiosCAD включват Функции, необходими на дизайнерите за точното и ефективно изпълнение на задачите им. Функциите за подравняване и захващане осигуряват графична обратна връзка, подобряват продуктивността както на опитни, така и на тепърва започващи да се занимават с това потребители. Пълната 3D интеграция позволява бързо създаване на прототипи на проекти и презентации, предотвратявайки грешките на препредаване и намалявайки циклите на преглеждане.
Разполагането на обектите на формата и ножовете на щанцата е оптимизирано за производственото оборудване, което ще бъде използвано при производство и е съобразеноо с функциите на ArtiosCAD за оформление и характеристиките на изструментите за  проектиране.
 DisplayPack
 Интегрираната база данни и отчетните функции подобряват комуникацията както вътре в самата компания, така и с външните й доставчици. Плъгини за Adobe ® Illustrator ® създават първия по рода си затворен работен процес за структурни и графични дизайнери.
Основни предимства
• Отлични инструменти за чертане увеличават продуктивността на дизайнера
• Интелигентни стандарти пестят време и намаляват възможни  грешки
• 3D моделирането и дизайна осигуряват бързо създаване на прототипи и презентации
• Въздействащ и ефективен layout и дизайн на изнструментите намаляват разходите по производство
• Релационна база данни, предлага гъвкави опции за търсене в текстовите библиотеки и описания

 Създаден за по-добра продуктивност
Из целия свят ArtiosCAD доказва, че няма друга система, която да предоставя по-бърз работен цикъл за клиентите си. Мощните инструменти за чертане в Designer са създадени изключително за дизайнери и производители на опаковки и използват силна обратна връзка, което прави ArtiosCAD лесен за усвояване и употреба. Много от инструментите за дизайн работят автоматично, за да подпомогнат производителността на дизайнерите. Automatic Dimensioning например е инструмент, който може да се използва за автоматично добавяне на размери към целия чертеж или към отделни участъци в него.

За повече информация вижте тук

 Layout

Абониране за бюлетин

Adcom Bulletin

Вход за партньори

Адком е дългогодишен доверен и сертифициран партньор за България на:

Wacom Mutoh Xerox Ксерокс Graphtec Esko Agfa Adobe  
 wacom  mutoh new  xerox  Graphtec logo 180x23 Kongsberg Logo  AFGA Logo adobe