Тел. 950 35 15,
950 35 16
 
  Вашият информационен източник за печатни комуникации, дизайн и предпечат
 
     
е-бюлетин #12 - Декември 2006

В този брой:

  Продукти:
  •
Нова камера от Hasselblad
  •
Avision
  •
Плосък режещ плотер Graphtec FC4210-60
  •
Нова версия на FlexiFAMILY V8.1
  • Инженерна система XEROX 6204

  Цени:
  •
Adobe изравнява цените е Европа
  •
Специална оферта за CorelDraw X3
  •
Специални оферти

 
Callibrate and Cellebrate*

Тази игра на думи, използвана в слогана на Colorvision е изключително подходяща за времето в което се намираме в момента. Броени дни до Коледа, малко повече до настъпването на Новата 2007 и старта на България и родната ни икономика в едно ново начало, което всички се надяваме да бъде за по-добро. Като граждани неминуемо ще се сблъскаме с нежелани моменти, като повишаване на цени и ред други фактори, но за част от бизнеса се очаква облекчение, поради отпадане на ред митнически процедури при внос от Европа, които понякога отнемат дни и много нерви.

Но стига с "черно-белите" картини, наближава Коледа и искам да използвам този повод за да благодаря на всички клиенти и приятели на Адком, които ни се довериха и продължават да го правят. Искам да кажа на всички Вас, че може да разчитате на нас, като екип, който постоянно повишава своите знания и умения за да бъде маскимално полезен на вашите изисквания.
От името на всички в Адком ви желая много здраве, сили и късмет през Новата 2007 и весело прекарване на празниците.

Поздрави
Васил Василев

* Калибрирай и празнувай

Към началото

Adobe изравнява цените е Европа
През 2007г. България ще бъде част от Европейския Съюз. Това ще доведе до по-висок жизнен стандарт, но и до повишаване цените на софтуера на Adobe в България.
Очаква се продуктите на фирмата да поскъпнат с 30%.
За стимулиране на тези, които решат да направят стъпката за покупка сега има следната специална оферта:
Всеки клиент, закупил Creative Suite в периода до 31 декември 2006г. и направил регистрация в сайта за техническа поддръжка на Adobe и БиЕмДжи www.adobesupport.bmg.bg ще получи подарък - софтуерния продукт Кирила за проверка на правопис, сричко-пренасяне и граматика в InDesign CS2 за Windows.

Към началото

Специална оферта за CorelDraw X3

До 31.01.2007г. можете да получите лицензирана версия на CorelDraw X3 на цената на ъпгрейд, 319 евро без ДДС. За повече информация се обадете в офиса ни на телефон 950-35-15.

Към началото

Нова камера от Hasselblad

Hasselbald H3D е първата в света 48mm камера с голям обектив, среден формат DSLR камера. H3D е разработена като ново поколение камера с увеличаваща се леща и съвсем ново ниво на настройки на изображението. Фокусирайки не единствено само на дизайна на дигиталната камера, Hasselbald предлагат на фотографите възможно най-много изгоди от професионалните средно-форматни камери. Тя притежава възможностите както на най-добрите 35мм. цифрови огледално-рефлексни камери.

Широко обхватен обектив 48х36мм.
Сензорите са 22 и 39 мегапикселови, като и двата са повече от два пъти по-големи от днешните 35мм.сензори. Това значи повече пиксели и по-големи изображения, които осигуряват и по качествени изображения.
Възможност за светъл фото-визъор
H3D е произведен с нов фото-визъор HVD90X, който е проектиран за възможно максимално използване на големите сензори 36х48мм.
IAA ви помага да селектирате и класифицирате изображенията
Създаден, за да отдели фотографа от селекционния процес и да се съсредоточи върху заснемането на обектите.
Методи за опериране и памет
H3D предлага слот за карта и вградена памет.Разполага с обхватни операции с обширни функции за заснемане.
Уникалното нововъведение Hasselblad Natural Color Solution
Обикновено проблемните предмети като цветя, метал и др. Много лесно се заснемат с нововъведението Hasselblad Natural Color Solution (HNCS)
Функцията FlexColor за професионалисти
Софтуера FlexColor ви позволява да манипулирате "топлината" на цветовете и да сравнявате изображенията, както и да поставяте дадени детайли за получаване на възможно най-качествени изображения.

Avision

Документните скенери на Avision позволяват автоматично дуплексно сканиране до А3 формат и скорост от 70 стр.мин
Най-новия модел AV610C2 е предназначен за клиенти, имащи нужда да сканират огромен брой документи. Функционалните бутони заедно с менюто за управление улесняват сканирането на големи дневни обеми. Скенера е лесен за обслужване и е с висока скорост на сканиране - 17 страници в минута при едностранен режим. Оптичната му разделителна способност е 600 x 1200 dpi, а връзката му с компютъра е посредством бързия USB 2.0 интерфейс.
Допълнително предимство е, че листоподаващото устройство поема по-голям от стандартния А4 формат - 215 х 355 mm. Максималното дневно натоварване е 1000 страници.

     

AV121
Листоподаващия документен скенер AV121 притежава много малка отпечатвща площ.Той е идеалната компания за вашето бюро.Вграденото листопшодаващо устройство може да поеме до 50 страници и да сканира 15 страници в минута.

AV610C2
AV610C2 е създаден за работни групи, които сканират големи обеми от документи и изображения. Сканиращите бутони с меню и седем функции помагат за ежедневната работа и правят живота много лесен с AV610C2. С този скенер лесно се работи и сканира по 17 страници в минута на едностранно сканиране и 50 изображения на двустранно сканиране.
Комбинацията, бързо листоподаване и 600dpi оптична резделителна способност, правят AV610C2 едно много добро решение за вашия офис.
Плосък режещ плотер Graphtec FC4210-60

Бързо и лесно производство на макети на кутии за пакетиране.Лесни за използване функции за рязане и оформяне на твърди повърхности (F/G клас).FC4210-60 има вградени специални функции за прецизно и лесно рязане на прототипни макети за презентации пред клиенти. Притежава и възможността да разчита регистрационни маркери създадени от Adobe® Illustrator®, за специфични материали, биговане/отбелязване върху обратната страна с прави линии.

Специфично изрязване и биговане с определена сила на натиск за различните материали, които познава съвременната индустрия, за най-добър резултат.С най-новия продукт присъединил се към останалите от семействотоCutting ProTM на Graphtec улеснява работата ви.
FC4210-60 използва силно закален нож от стомана за гладко изрязване на различни материи. FC4210-60 може прецизно да реже дори и плътен картон, като прави и извивките и ъглите без да наранява повърхността, която реже.
Graphtec разви специфичната функция на биговане на различни материали за постигането на прав и изчистен биг.
Може да извършвате две операции едновременно.Например може да изрязвате и биговате по едно и също време. FC4210-60 ви позволява това.
С регистрационните маркери на повърхността, които се използват за маркиране и разпознаване на детаийлите, позволява автоматично разпознаване на контурите и прецизно изрязване от двете страни на щампата която ползвате.

Нова версия на FlexiFAMILY V8.1

SA International, в миналото Scanvec Amiable, представя един важен ъпгрейт за техния продукт Flexi 8. В това ново издание се съдържат следните версии (Френски, Немски, Италиански, Испански, Португалски, Датски, Финландски, Еврейски и Английски) и съдържа няколко важни подобрения, плюс много нови и подобрени драйвери.

FlexiFAMILY V8.1 съдържа пълна поддръжка на най- новите устройства от Mimaki (JV-5), Mutoh (DrafStation & ValueJet), Seiko (ColorPainter 64S Light/Plus), Roland (Hi-Fi Express FP-740) и HP (DesignJet 8000s, 10000s, Z2100). Назовани са само някои от фирмите и продуктите. Освен това FlexiFAMILY v8.1 разширява възможностите на вече доказания Print&Cut включвайки и пълна поддръжка за Print&Route през директния интерфейс EnRoute 3: комбинирайки FlexiSIGN-PRO за поддръжка на принтери за печат върху плоскости с някакъв EnRoute 3 поддържащ рутер за олеснено ползване решаването на проблемите за много продуктовите Print&Cut/Print&Route . FlexiFAMILY V8.1 е безплатен ъпгрейт за потребителите на Flexi 8.

Инженерна система XEROX 6204

Инженерната система на XEROX - 6204 предлага широкоформатно решение с възможности за печат и копиране. Надежден и компактен, моделът е идеален за инженерни и архитектурни ателиета, копирни центрове и навсякъде, където има нужда от копиране и печат на широкоформатни документи: чертежи, скици и др.
Системата е лесна за работa, компактна , бърза, с ниска себестойност и високо качество на копие.
Скоростта на печат е до 50 копия/мин.
Времето за излизане на първото копие е 25 сек.

Специални оферти

Colorspan
Colorvision
Rockhopper 3 /65

Към началото


Ако желаете да получавате веднъж месечно този бюлетин, моля изпратете e-mail с Subject: subscribe на адрес office@adcom.bg