РАБОТИМ ОТГОВОРНО - ЗАПЛАХАТА COVID - 19


Опаковки и рекламни стелажи

Опаковки и стелажи

Packaging Адком предлага различни решения за проектиране, печат и изрязване на опаковки. В зависимост от изискванията на продукта за опаковане със специализирания софтуер може да се направи структурния дизайн, графичното оформление, 3D макет с визуално представяне на различните специални ефекти (като например, ембос ефект, топъл печат в злато /сребро или друго), производстводто на щанц формата, изхвъргащите инструменти, контрабиговете и др.

Синтезирана информация дигитални решения за проектиране и производство на опаковки и стелажи може да прочетете ТУК

Докато се прави или след като готовия проект е завършен може да се пуснат единични или малка серия прототипи, които да се изрежат и биговат на опаковъчен картон, микро-велпапе, многослойно велпапе или различни други специализирани материали (например StratoCell за защитната част на опаковката) с дебелина до 86 мм и размери до 2.2 x 6 метра.
Изрязването на повече бройки може да стане с автоматизираните конвейерни системи i-XE Auto и i-XP Auto, с които може за една работна смяна да се правят от няколко-стотин до няколко хиляди опаковки, в зависимост от техния размер и материал. При Kongsberg XP производителността е сравнима с тази на ръчна щанца.
За отпечатването на мостри или малки серии може да се използват различните дигитални преси на Xerox за печат на опаковъчен картон или за по-дебели материали подходящи решения могат да бъдат плоско-печатащите принтери на Mutoh и AGFA, започвайки от ValueJet Hybrid за дебелини до 10 мм и стигайки до високопроизводителната преса M-Press Tiger, която може да печата с над 1300 м2/ч

1. Опаковки и рекламни стелажи
Проектиране Рязане и биговане Печат
Mостри Mалки серии Средни по обем серии До 350 гр./м2 Велпапе и др. плоски материали
ESKO Graphtec
Valiani
ESKO
ESKO Xerox AGFA
Mutoh
Signracer
ArtiosCAD
DeskPack
FC4510
FC2250
MatPro UltraV

Kongsberg V
Kongsberg XE / i-XE
Kongsberg XN

i-XE Auto
Kongsberg XP
i-XP Auto

C60
Versant
Color 800/1000
iGen4

M-Press
ValueJet Hybrid
Signracer LED UV

Продуктов каталог

Абониране за бюлетин

Adcom Bulletin

Архив бюлетин

Вход за партньори

Адком е дългогодишен доверен и сертифициран партньор за България на:

Wacom Mutoh Xerox Ксерокс Graphtec Esko Agfa Adobe
 wacom  mutoh new  xerox  Graphtec logo 180x23  ESKO Logo 160x48  AFGA Logo adobe