Този сайт използва бисквитки (cookies).

 

 

Начало
 • Offers

е-бюлетин #64

logo Тел. : 02/ 8181 081
02/ 8181 070
GSM: 0888 831 690
Април 2011
Вашият информационен източник за печатни комуникации, дизайн и предпечат

В този брой:

Продукти

НОВО: Xerox Color 550/560

Оптимизиране на работния процес при широкоформатен печат на рекламна графика!

NUCoat решение за полагане на лак върху ролни и плоски отпечатъци от широко-форматни принтери

Скенер за книги Microtek XT-3300

Нови цветни принтери от Xerox

Нова патентована технология за печат на MUTOH

Интернет семинар на Datacolor

Документен скенер Microtek ArtixScan DI 3130c

Цени

Microtek ScanMaker i900 Silver на специалната цена от 995 лв. без ДДС

Преносим скенер на Plustek – Mobile Office S400 с 20% намаление

Преносимия скенер на Plustek – OpticSlim M12 на специалната цена


Специално предложение на Mutoh за Zephyr UV Printer

СПЕЦИЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ОТ АДКОМ И XEROX: ПОДНОВЕТЕ ВАШЕТО ОБОРУДВАНЕ

20 години АДКОМ! - специално предложение

НОВО: Xerox Color 550/560

Качеството на печат, необходимо за вашия успех

Xerox Color 550 е устройство, чиято производителност и технически характеристики напълно отговарят на съвременните пазарни изисквания към цветния печат. Машината е изградена на базата на еднопасова технология, осигуряваща високо качество и скорост на печат.

Xerox Color 550/560 е продук който да направи връзката между GAI и офисните нужди и да усигори плавен преход между двата пазара. Той предлага качествено изображение, разширено управление на цветовете и високи натоварвания, както и разнообразие от възможности за довършителни работи на изключително конкурентна цена.

Производителност
Xerox Color 550/560 печатат с: 50 стр. cцветно /55стр. черно и респективно 60стр. цветно /65стр. черно и ще заменят DC242/252/260. Color 550/560 ще заеме място в продуктовото портфолио на Xerox между DC700 и WC75xx. Времето за излизане на първата цветна страница е 7,8 секунди. Средномесечното натоварване е от 10 до 50 хиляди отпечатъка.

SMart Kit™ са определени консумативи и части, които могат да се заменят от оператора на машината, без да е необходима намесата на сервизен техник, което води до повишаване на производителността на системата. Конструкцията на машината предвижда възможност за инсталиране на две черни касети, които могат да бъдат заменяни в процеса на печат.

Серията Color 550/560 предлага висококачествен печат и копиране с разделит. способност 2400х2400 dpi на хартия с тегло до 300 г/м2. Enhanced Gloss Mode - повишаване степента на гланциране при копиране или печатане.

EA Ultra Low Melt
В машината Color 550 EA-HG (Emulsion Aggregate High Grade Toner) - тонер е генериран по химически път. Той се състои от много малки частици (3-5 микрона) с еднакъв размер. Това е една от причините за точното предаване на оттенъците и плавността на преходите на цвета. В състава на тонер-касетите (заменяеми от клиента модули SMart Kit™) влиза девелопер, който се подава равномерно, което осигурява постоянно във времето качество на печат и копиране.

EA-HG-тонер спечелил награда за екологичност и сертификат Energy Star и Environmental Choise
Тонер с разнороден състав и частици (7-10 микрона).

Устойчивата калибровка на цвета е бърза и лесна за изпълнение операция за калиброване чрез скенера или чрез денситометър или спектрофотометър в зависимост от избрания сървър/контролер на цветовете. Тази функция дава възможност да се получат реалистични цветове на широк диапазон материал.
За Color 550 се предлагат различни опции от модули за довършителни операции и касета за подаване на хартия с голям капацитет. Финишърите са с различен капацитет и възможности:
  • Усъвършенствано довършващо устройство (Advanced Finisher) горен контейнер за 500 листа, стекиращ контейнер за 3000 листа, перфорация и многопозиционно скопчаване с телбод
  • Професионално довършващо устройство (Professional Finisher): горен контейнер за 500 листа, стекиращ контейнер за 1 500 листа, перфорация, многопозиционно скопчаване с телбод, изработване на брошура чрез двойно сгъване, изработване на брошура чрез скопчаване с телбод по прегънатия ръб
  • Допълнително висококапацитетно подаващо устройство (Ovesized High-Capacity Feeder) / HCF за 2000 листа - до 13 х 19 инча/SRA3 с тегло до до 300гр/м2.

Контролер:

Integrated EFI® Fiery® Controller
Вграденият контролер на печат гарантира високо качество на цвета, лесна организация на работата, улеснения при предпечатната подготовка, управление на цвета, редактиране на цветови профили с помощта на Colour Editor, RGB Separation за конвертиране на данните в цветово пространство, растери и lpi.
  • Intel PentiumE5300- 2.6 GHz/ 2 GB RAM / 160 GB HDD
  • Управление на цвета: ColorWise
  • Управление работния процес: Command WorkStation 5
  • Вградени средства за печат на променливи данни: FreeForm
  • Инструменти: Downloader, WebTools, Remote Scan, Spot-On Color, Auto Trapping
  • Поддържани езици: Adobe PostScript 3, PCL 6C
  • Мрежово обслужване: Ethernet 10/100/1000Base-T

Други възможности за контролери с богати възможности управление на печатния процес:

EX Print Server,
Powered by Fiery®
CX Print Server,
Powered by Creo®
Xerox FreeFlow™
Print Server
За допълнителна информация натиснете тук.

Към началото

Оптимизиране на работния процес при широкоформатен печат на рекламна графика!

Оптимизиране на работния процес при широкоформатен печат на рекламна графика!

i-cut е професионален софтуер за управление на потока на цифрова продукция - от дизайна, през всички операции, до готовия продукт, елиминирайки всички критични моменти в продукцията.
i-cut Suite премахва грешки, спестява време и намалява отпадъците. i-cut Suite е колекция от софтуер за предварително производство, насочен специално към потребители на големи дигитални принтери и / или дигитални довършителни системи.

Премахва затрудненията
i-cut Suite взима пред вид всички затруднения в работния процес. От анализирането на PDF файлове, през изготвяне на графика и създаване на шаблоните до печата и довършителните операции в отлично напасване едно към друго. i-cut Suite опростява всяка стъпка от пътя.

МОДУЛИ

ПРЕГЛЕД И АНАЛИЗ
PDF preflighting спестява време и решава проблеми, преди да е станало твърде късно. Не е необходимо да си губите времето при определяне на причините защо някой PDF не се печата, просто го пуснете през PDF preflighting и ще се поправи.

РЯЗАНЕТO ПО КОНТУР става лесно
Не е необходимо отварянето в Adobe Photoshop или Illustrator за да се създадат контурите за рязане. i-cut Layout предлага едно решение за създаване и почистване на контурните пътеки.

Генериране на Автоматични раздувки
Понякога, грешни регистрации създават досадни бели линии между контура на рязане и графиката. i-cut Layout идва с автоматичен инструмент за генериране на раздувки.

Добавяне на маркери
Ръчното добавяне на маркери (маркери, име на файл и др. ...) отнема време и може да доведе до грешки. i-cut Layout го прави автоматично.

Гнездене
Модула предлага разполагане на всяко едно задание по най-икономичния начин: напречно, с коректни фигури, двустранни дизайни... Модула за оптимизирано Nesting оформление спестява материал и намалява времето за производство.

Разделяне
i-cut Layout е идеален за големи работни задачи и билбордове. Несъбиращите се части могат да бъдат насочени за специални приложения: ъгли на изложбен щанд, тапети, различни дисплеи ...

Перфектна регистрация
Често с други методи, може да се стигне до неприемливи резултати с по-големи или незначителни разминавания между печатаната графика и контура на нарязания в следствие линейни или нелинейни разминавания при печата. I-Cut Vision Pro регистрира действителните размери и позиции на печатния оригинал. След това за довършителните операции се прочитат маркерите и съгласно формата на графиките се съобразява и контура на рязане или биговане.

Към началото

NUCoat решение за полагане на лак върху ролни и плоски отпечатъци от широко-форматни принтери

NUCoat N500 e еднокомпонентен лак на водна основа със съдържание на 40 процента смола. Лакът се отличава с гланцов ефект. Използва се за допълнителна защита на отпечатъците изложени на външни условия. N500 се полага бързо и лесно ръчно или чрез течен ламинатор, а времето за съхнене е между 3 и 120 минути в зависимост от това дали се използва инфрачервена сушилня или се фиксира на стайна температура.
Лакът е съвместим за апликаране върху голям набор от медии, отпечатани с мастила на UV, солвентна или латексова основа. N500 разбира се има чудесна адхезия върху PVC фолиа, като могат да се полагат последователно и два слоя за постигане на оптимална плътност. Разходната норма на лака при оптимално покритие от 20 микрона е 1л/20м2, а издръжливостта на външни условия е до 2 години.

Към началото

Скенер за книги Microtek XT-3300

Microtek XT3300 е гъвкавo, икономиченo, удобнo и иновативно решение за сканиране на книги и подвързани материали. С патентования Zero дизайн на XT3300 , лесно се отстранява проблема за сканиране на подвързани документи с текст и снимки в близост до вътрешната граница на някоя страбица. Независимо дали става дума за книги, списания, бизнес и образователни документи, XT3300 позволява на потребителя да получи лесен за четене текст и ясни изображения в цялата страница. XT3300 позволява максимум производителност чрез бързата му скорост на сканиране, която е по-малко от 3 секунди за цветно сканиране на 200 dpi. Тя спестява на потребителите време и пари, когато има за дигитализитане голямо количество книги..
Microtek XT3300 е идеален за всички библиотеки, копирни студия, студенти, преподаватели, университети, адвокатски кантори и публицисти, където производителността и качеството са от важно значение за успеха.

Към началото

Нови цветни принтери от Xerox

Xerox ColorQube 8570

 

Нов цветен принтер от Xerox на базата на Solid Ink технологията: висока скорост точно възпроизвеждане и наситеност на цветовете. Възможност за широка гама от печатни материали

Простотата и надеждността на печатния механизъм, създаден на базата на твърдомастилните технологии, постигна впечатляваща скорост и характеристики:

  • Висока скорост на печат - до 40 страници в минута (30 двустранен печат), както за цветен така и за черно-бял печат;
  • Кратко време за първа страница - 5 секунди, което е рекорд сред цветните принтери;
  • Мощен и ефективен процесор с честота 1 GHz и 512 MB RAM, възможност за надграждане до 2048 MB;
  • Висока надеждност на печатния механизъм , за достигане на до 85 000 страници на месец;
  • възможност за допълнителнен твърд диск 160 GB.
  • Общият капацитет на входяща хартия може да достигне до 2200 листа с възможност за подаване на медия от четири различни тави.
  • Всички тави за хартия имат възможност за подаване на медии до 220 g/m2.
  • Свързване: USB 2.0, 10/100/1000 Base-TX Ethernet и безжична връзка за 802.11 (опция).

Xerox Phaser 6000/6010n

Компактен размер, Висококачествен и бърз цветен печат ( възможност за мрежа при модела 6010n)
С компактния си размер, който спестява ценно офис пространство, плюс най-добрата в класа скорост на печат, Xerox прави цвета лесен избор с Phaser 6000.
  • Доказани Hi-Q LED печат е енергийно ефективен и екологичен.
  • разделителна способност при печат до 600 х 600 х 4 dpi доставя невероятните 16 нюанса на цвета за пиксел. Това означава по-широка цветова гама за по-впечатляваща графична работа.
  • Уникална Xerox EA еко тонер технология ви дава отчетлив текст и печатни изображения с изключителна детайлност и яснота. Същият висококачествен тонер се използва в професионалните графични печатни машини.
Функции, спомагащи за надежност и простота на използване
  • Печат върху различни носители от лепенки до пликове
  • Лесното инсталиране и предварително заредените тонер касети правят принтера наистина plug-and-play
  • Изключително тихата работа на принтера позволява той да се разположи близо до вас
  • Функция "Run Black" позволява да се печата черно, ако са свършили цветни тонери

Основни характеристики:
  • Скорост на печат А4: 10 цветни страници в минута, 12 чернобели страници в минута
  • Разделителна способност до 600 x 600 x 4 dpi
  • Капацитет за зареждане с хартия: 150 листа
  • Двустранен печат: с ръчно подаване (през драйвер)
  • Процесор: 192 MHz
  • Памет: 64 Mb
  • Възможности за свързване: USB 2.0
  • Съвместим с Windows (включително Windows 7) и MacOs
  • В комплект с USB кабел

Към началото

Нова патентована технология за печат на MUTOH

Патент №: WO 2009/015921 A1
Регистриран на MUTOH за мастилено-струен печат с матрична технология за полагане на мастилото при печат на плат и с UV мастила върху плоскости.

Известно е, че при конвенционалната технология на печат с полагането на пасовете мастило в прави линии са видими доста артефакти в готовите отпечатъци (бендинг, разливане на мастило и др.)
Настоящата патентована технология за печат на MUTOH има за цел да контролира и сведе до минимум бендинг ефектите и разливането на мастило, заимствайки технологията на матричния печат.
Технологията позволява качествен печат при високи скорости върху голям диапазон медии (конвенционални медии за външна реклама, печат на плоскости, печат върху текстил и др.)

Настоящото изобретение е по-малко свързано с премахване на появата на разливане на мастило само по себе си, а по-скоро с използването на матрични методи за печат, които правят разливането на мастило по-малко видимо за човешкото око и в които разливането на мастилото може да се контролира. Откривателите са разработили специални матрични методи за печат, както е посочено в приложените обяснения, които са открити за пренос на видими въздействия, причинени от разливането на мастило за целия печат. В резултат, тези ефекти, които обикновено са различими по границите на една група, са изградени по контролиран начин в целия печат и не се възприемат вече като нежелани или периодично настъпили артефакти.
На фигурите по долу са част от начините на формиране на детайлите в дадена задача за печат на текстил в зависимост от режима на печат и характеристиките на самия материал

Революционната патентована технология (WO 2009/015921 A1) може да бъде използвана при ролни и плоско-печатащи широко-форматни мастило струйни системи, работещи с мастила на водна, солвентна или UV база.

Към началото

Интернет семинар на Datacolor

Уважаеми клиенти на Datacolor,

Бихме желали да ви информираме и поканим за датите на предстоящите web-инари (Тази хубава българска дума означава семинар в Интернет). В няколко сесии треньори от Datacolor ще направят обучение и ще предоставят полезна информация за продуктите на фирмата и управлението на цвета като цяло.
Моля, вижте по-долу възможните дати по-долу. Ще се радваме да бъдем от полза. За съжаление изборът на езици е само между Английски и Немски

Webinars на английски език
Date Online Seminar Language
11.04.2011 8:00 pm (UTC +1) Assure correct colors from print services English
19.04.2011 8:00 pm (UTC +1) Razor sharp images with a calibrated autofocus - with SpyderLensCal English
10.05.2011 8:00 pm (UTC +1) Your camera will see what you see - shade guide for your camera with SpyderCheckr English
25.05.2011 8:00 pm (GMT +1) Razor sharp images everywhere with SpyderLensCal and NIK Sharpener English
07.06.2011 8:00 pm (GMT +1) Professional print quality with own color printer English
21.06.2011 8:00 pm (GMT +1) Color Management - as easy as 1, 2, 3... English

Може да се регистрирате за семинарите на Английски език на следния линк: http://www.datacolor.eu/en/learning/online-seminars

Webinars in German
Datum Online Seminar Sprache
11.04.2011 19:00 Uhr Richtige Farben von Druckservices sicherstellen Deutsch
19.04.2011 19:00 Uhr Messerscharfe Bilder mit kalibriertem Autofokus - mit SpyderLensCal Deutsch
10.05.2011 19:00 Uhr Reale Farben aus der Kamera - mit SpyderCheckr Deutsch
25.05.2011 18:00 Uhr SpyderLensCal und NikSharpener - Fotos knackscharf Deutsch
07.06.2011 19:00 Uhr Professionelle Druckqualität mit dem eigenen Drucker Deutsch
21.06.2011 19:00 Uhr Farbmanagement - einfach und verständlich Deutsch

Може да се регистрирате за семинарите на Немски език на следния линк: http://www.datacolor.eu/de/wissensbereich/online-seminare

Към началото

Документен скенер Microtek ArtixScan DI 3130c

Мощен документен скенер за вашия бизнес с малки размери и универсален дизайн, което прави ArtixScan DI 3130с идеален за поставяне на бюрото до вас, на плот или на места където има тесни пространства. С вграденото Автоматично подаващо устройство за документи, което побира до 100 листа и поддържа двустранно сканиране, ArtixScan DI 3130с е перфектен за сканиране на пакерт документи. Ултразвуковия сензор в ArtixScan DI 3130с помага да се открие разликана между припокриващи се страници, както и помага за недопускането няколко страници да бъдат поети едновремеенно , ефективно предотвратява слуяаи на неправилно или двойно подаване, когато документите се пускат пред ADF. Възможност за сканиране на визитки , пластик карти и документи до 8,5 "х 65" инча .

Никога не е било по-лесно да сканираш твоите документи !!!

Към началото

СПЕЦИЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ОТ АДКОМ И XEROX: ПОДНОВЕТЕ ВАШЕТО ОБОРУДВАНЕ

Към началото

Microtek ScanMaker i900 Silver на специалната цена от 995 лв. без ДДС

Към началото

Преносим скенер на Plustek – Mobile Office S400 с 20% намаление

Към началото

Преносимия скенер на Plustek – OpticSlim M12 на специалната цена

Към началото

Специално предложение на Mutoh за Zephyr UV Printer

Към началото

20 години АДКОМ! - специално предложение

Към началото

Ако желаете да получавате веднъж месечно този бюлетин, моля изпратете e-mail с Subject: subscribe на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 • Висококачествени широкоформатни принтери Mutoh
 • Адком продукт на месец Юни Schulze PretreatMaker IV
 • Коледни предложения за хоби режещи плотерчета Silhouette
 • Adobe GOLD Reseller
 • Quali Media качествени постерни и фотохартии за широкоформатен печат
 • Адком официален дистрибутор на Wacom
 • Адком официален дистрибутор на текстилни фолиа и термопреси STAHLS'
 • Нова серия професионални режещи плотери Graphtec FC9000
 • Адком официален представител на Silhouette
 • Сменете старият широкоформатен принтер с екосолвентен Mutoh XpertJet с ширина 1,6 м
Previous Next
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
Prev Next

Нов модел бюджетен дисплей таблет Wacom …

17-01-2020

Нов модел бюджетен дисплей таблет Wacom One Creative Pen Display 13.3"

Wacom One е точния избор за всички творчески личности, който започват да се занимават с дигитално рисуване или искат да усъвършенстват уменията си.Входният клас дисплей-таблет Wacom One предлага всичко необходимо - огромен 13,3" екран, специализиран софтуер... Read more

Graphtec CE7000 режещи плотери

10-12-2019

Graphtec CE7000 режещи плотери

Новата серия CE7000 на най-продаваните в световен мащаб режещи плотери Graphtec наследява CE6000 Plus моделите. Graphtec CE7000 запазват всички параметри на доказалите се предшественици и добавят нови, подобрени функции за още по-висока производителност и прецизност.Японската компания... Read more

Адком & Xerox „Под различен ъгъл се …

20-12-2019

Адком & Xerox „Под различен ъгъл се вижда различно“

На 17 Декември 2019 в навечерието на Коледа, Адком и Ксерокс България имаха удоволствието  да посрещнат в град Пловдив гости и приятели от една общност на творци в областта на полиграфията, книгоиздаването, рекламата, илюстрацията, архитектурата и... Read more

Wacom day - The race goes on

02-12-2019

Wacom day - The race goes on

На 28 ноември 2019 година Адком с огромно удоволствие посрещна професионални, талантливи и креативни артисти на тазгодишния Wacom day, който се провежда за 9-та поредна година. Колеги и приятели от професионалните среди имаха възможност да споделят... Read more

Ревю от GloryArt на Wacom Cintiq 22

05-11-2019

Ревю от GloryArt на Wacom Cintiq 22

Новият модел дисплей таблет Cintiq 22 се присъединява към по-малкия Cintiq 16, предлагайки същата висока прецизност и отличен контрол с писалката Wacom Pro Pen 2, плюс по-голям дисплей за ненадминат комфорт при работа и висока производителност.... Read more

Нова серия професионални режещи плотери …

01-11-2019

Нова серия професионални режещи плотери Graphtec FC9000

Новата серия режещи плотери Graphtec FC9000 наследява професионалната серия FC8600, запазвайки всички параметри на доказалите се предшественици и добавяйки нови и подобрени функции за още по-висока производителност и прецизност.FC9000 предлага 4 модела режещи плотери:Graphtec FC9000-75 с... Read more

Новият хоби режещ плотер Silhouette CAME…

08-10-2019

Новият хоби режещ плотер Silhouette CAMEO 4

Новото хоби режещо плотерче Silhouette Cameo 4 е вече тук! Над 10 години Silhouette произвежда устройства, които са в помощ на хората създаващи свои авторски произведения. Независимо дали се занимават с изкуство, занаяти или са стартиращ рекламен бизнес, решенията... Read more

Mutoh XpertJet нови модели широкоформатн…

04-09-2019

Mutoh XpertJet нови модели широкоформатни екосолвентни принтери

Японският производител Mutoh представя нови модели широкоформатни екосолвентни принтери XpertJet с ширина 1,6 м Mutoh е лидер в производството на широкоформатни екосолвентни принтери от 2004 г. насам.XpertJet са петото поколение принтери за знаци и дисплеи и са... Read more

Acer ConceptD лаптопи за творци

13-08-2019

Acer ConceptD лаптопи за творци

Творете с подобрена бързина и ефективност с помощта на тънкия свръхмодерен лаптоп ConceptD 7. Проектирането и редактирането в 2D или 3D е по-плавно с впечатляващата му гама от мощни технологии, докато 4K UHD дисплеят осигурява професионална... Read more

Нова серия режещи маси Kongsberg C Edge

27-06-2019

Нова серия режещи маси Kongsberg C Edge

  Новите модели режещи маси Kongsberg C Edge предлагат изключително качество и са точното решение за производство на рекламни знаци и дисплеи, стелажи и опаковки от велпапе.Потребителите, които работят с Kongsberg режещи маси не е нужно да... Read more

SpyderX нова серия калибратори за монито…

11-03-2019

SpyderX нова серия калибратори за монитори от Datacolor

Световният лидер в решенията за управление на цветовете Datacolor обяви последната серия калибратори SpyderX - най-бързите, прецизни и лесни за работа инструменти за цветово калибриране на монитори.Разработката на SpyderX е вследствие на ангажимента на Datacolor за... Read more

Принтер за директен печат върху дрехи G4…

04-02-2019

Принтер за директен печат върху дрехи G4 от DTG

Последният модел принтер за директен печат върху дрехи G4 от DTG поставя нов стандарт за професионално декориране на дрехи. Проектиран и произведен от подразделението DTG Digital® на Pigmentinc B.V., G4 DTG е разработен да бъде най-достъпният индустриален... Read more

Адком с поредното успешно изложение TMT …

03-10-2019

Адком с поредното успешно изложение TMT Експо 2019

От 25 до 27 септември Адком представи на специализираното изложение ТМТ ЕКСПО 2019 част от решенията за печат и апликация върху текстил, които компанията предлага.Възползвайте се от специалните ни предложения, които продължават до 25 октомври 2019!Адком... Read more

Ревю от GloryArt на Wacom Cintiq 16

23-07-2019

Ревю от GloryArt на Wacom Cintiq 16

Wacom Cintiq 16 е бюджетен дисплей-таблет, подходящ както за скициране и илюстриране, така и за уеб дизайн, манга, аниме и проектиране. Cintiq 16 е създаден с възможност да бъде интегриран във всяка работна среда. Моделът е... Read more

Wacom обнови графичният таблет Intuos Pr…

06-06-2019

Wacom обнови графичният таблет Intuos Pro Small

Новият модел графичен таблет Wacom Intuos Pro Small PTH-460 е подходящ за всеки работен процес и пространство. Отличеният с награди Intuos Pro Small дава нови възможности за творчеството ви и допълва семейството на Intuos Pro, като същевременно... Read more

ИНДУСТРИАЛНИ МАШИНИ ЗА ДИРЕКТЕН ПЕЧАТ НА…

16-08-2018

ИНДУСТРИАЛНИ МАШИНИ ЗА ДИРЕКТЕН ПЕЧАТ НА ОБЛЕКЛО

ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ СИЛАТА НА ПРИНТЕРИТЕ ОТ М-СЕРИЯ НА DTG DIGITAL!   M-серия включва няколко модела DTG принтери с индустриален дизайн. Те са резултат на акумулирания повече от 10 години опит и постоянните иновации в R & D в... Read more

Цветна серия Silhouette Cameo 3 хоби реж…

14-05-2019

Цветна серия Silhouette Cameo 3 хоби режещи плотерчета

Най-използваното хоби режещo плотерче Silhouette Cameo 3 се предлага в три нови дизайнерски цветове на промо цена 701,76 лв с включен ДДС плюс 7 бонус файла за изрязване на цветя от хартия. • светло син морски цвят • елегантен сив... Read more

Адком представи Wacom таблети в галерия …

17-09-2018

Адком представи Wacom таблети в галерия Arsenal of Art

На 13 септември, четвъртък, в Пловдив, Адком имаше удоволствието да представи таблетите на Wacom в стилната и елегантна галерия Arsenal of Art в Капана. Събитието беше част от активностите по време на есенните изложби в Пловдив.... Read more

Нов модел UV LED ролен принтер Mutoh Val…

05-06-2018

Нов модел UV LED ролен принтер Mutoh ValueJet 1638UR

  Последният модел ValueJet 1638UR с ширина 162 см и две печатащи глави от нарастващото семейството UV LED широкоформатни принтери на японската компания Mutoh (зала 1.2 , щанд B20), беше показан на специализираното изложение Fespa 2018, което... Read more

Режещи маси Graphtec FCX4000

27-03-2018

Режещи маси Graphtec FCX4000

Новата серия режещи маси FCX4000 са идеалното решение за рязане на хартии и картони от дигитални машини на Xerox, Konica Minolta, Canon, Ricoh и др. Моделите предлагат висока прецизност при рязане благодарение на усилената конструкция на масата.FCX4000... Read more

Нов модел режещ плотер Graphtec CE LITE-…

29-01-2018

Нов модел режещ плотер Graphtec CE LITE-50

Очаквайте скоро най-новият модел входен клас режещ плотер с 498 мм. ширина на рязане Graphtec CE LITE-50. Точният избор за микро бизнес и начинаещи потребители. Плотерът предлага отлично качество и висока надеждност на супер атрактивна цена. Изключително... Read more

STAHLS' двустепенни метализирани термотр…

22-01-2018

STAHLS' двустепенни метализирани термотрансфери върху текстил

STAHLS' CAD-CUT Adhesive адхезивно термотрансферно фолио за изрязване на режещ плотер и последващ фолиен термотрансфер с метализирано полиестерно фолио CAD-CUT Foil Transfer. Лепилното фолио се апликира върху 100% памучни тъкани,памучно полиестерни и 100% полиестерни тъкани.Размерите на ролката... Read more

Сублимационна термопреса Schulze Big-O-L…

08-01-2018

Сублимационна термопреса Schulze Big-O-Lite

Schulze Big-O-Lite предлага избор от 5 размера горни (нагревателни) и долна плочи с размери между 40х50 и 70х100 см, чиято смяна става бързо и лесно.Не се изисква компресор, тъй като модела е с ръчно затваряне на... Read more

KONGBERG C66 - Най-голямата цифрова реже…

13-12-2017

KONGBERG C66 - Най-голямата цифрова режеща маса на Esko

Водещия световен доставчик на интегрирани решения за опаковане, етикиране, рекламни знаци и дисплеи Еско графикс пусна в продажба Kongsberg C66 - режеща маса с работна площ 3,2 х 4,8 метра.Новата Kongsberg C66 е проектирана за къси... Read more

Нов блог | Adcom : превръщаме идеите в р…

05-12-2017

Нов блог | Adcom : превръщаме идеите в реалност

Вече повече от 25 години основната ни цел е да превръщаме идеите в реалност. С продуктите на партньорите ни от Adobe клиентите създават своя дизайн, рисунка или коригирано фотоизображение. След това имат възможност да отпечатат всичко с... Read more

Нов модел принтер за директен печат върх…

15-11-2017

Нов модел принтер за директен печат върху текстил PigmentInc GoTx

  Австралийската фирма PigmentInc пусна ново допълнение към серията текстилни принтери GoTx®. Моделът 4190 е проектиран за непрекъсната масова декорация на различни текстилни изделия с пигментни, реактивни или сублимация мастила. Машините могат да отпечатват директно на статични... Read more

Индустриални принтери за печат на тексти…

27-09-2017

Индустриални принтери за печат на текстил и сублимация

Адком предлага достъпни индустриални решения за дигитален печат на плат и сублимация, които ще дадат на българските производители на модни и спортни облекла много по-висока производителност и по-ниска себестойност.   Моделите на иновативния разработчик и производител на дигитални... Read more

Отличие от Mutoh Европа за 17 годишно па…

23-06-2017

Отличие от Mutoh Европа за 17 годишно партньорство с Адком

Годишната партньорска среща на Адком на 8 и 9 юни беше нещо повече от формално работно събитие за нас!   След 17 успешни години като дистрибутор на висококачествената японска марка МUTOH имахме честта да получим приз за дългогодишната... Read more

LED UV принтер Mutoh ValueJet 1638UH с н…

28-05-2017

LED UV принтер Mutoh ValueJet 1638UH с награда от EDP

    Mutoh ValueJet 1638UH UV LED бе удостоен с престижна награда от Европейската Асоциация за Дигитален Печат (EDP) в категория "Най-добър плоскопечатен/хибриден принтер със скорост на печат до 20 м2/ч  Наградите EDP се присъждат ежегодно от група от... Read more

ThermTX хибриден каландър на достъпна це…

19-05-2017

ThermTX хибриден каландър на достъпна цена

Каландър за сублимация с ширина 1180 мм за трансфер на ролки и отделни детайли Каландрите ThermTx® са достъпно, надеждно и лесно за работа решение за топлинен трансфер на отпечатъци от сублимационна хартия върху полиестерен плат. Здравата стоманена... Read more

Работилница за апликация върху текстил с…

07-11-2017

Работилница за апликация върху текстил със студенти от IT Step Academy

Пети ноември бе ден на творческа работа за студентите от специалност дизайн на международната академия - IT Step Academy.   По наша покана, те посетиха демо центъра ни и научиха от нас основните принципи и технологии за печат... Read more

Отличие от Graphtec за Адком и България

21-04-2017

Отличие от Graphtec за Адком и България

На отминалата на 12 април 2017 г. в Хофдорп, Холандия среща на дистрибуторите на Graphtec за ЕМЕА бяха връчени 5 награди за особени постижения в продажбите на режещи плотери и маси с марката Graphtec. Едно от... Read more

Нови технологии от Xerox, които помагат …

17-03-2017

Нови технологии от Xerox, които помагат на доставчиците на печатни услуги

Сътрудничеството между ксерографския лидер в листовия формат Xerox и специалиста в мастиленоструйните машини с непрекъснато подаване Impika от 2013 стигна до най-силната индикация още по време на Drupa Media Week в Дюселдорф, Германия. Там Xerox представи... Read more

Индустриални принтери за печат на плат

24-02-2017

Индустриални принтери за печат на плат

Производителността на дигиталния печат на плат  започва да се доближава до класическия текстилен печат, но гъвкавостта и възможностите са несравними.  Дигиталните печатни машини от серията MS-JP7, които са на пазара вече две години, са сред най-гъвкавите и... Read more

Термотрансферна хартия за лазерен печат …

03-02-2017

Термотрансферна хартия за лазерен печат от STAHLS'

Нова термотрансферна хартия за лазерни принтери от STAHLS' Tрансферна хартия А3 формат за лазерен печат и висококачествен трансфер върху светъл текстил STAHLS' Freestyle.Не е нужно изрязване на изображението по контур, тъй като се трансферира само отпечатания... Read more

Schulze PRETREATmaker IV машина за предв…

28-09-2016

Schulze PRETREATmaker IV машина за предварителна обработка на дрехи

Най-новата разработка PRETREATmaker IV е автоматична система от висок клас за професионални потребители за предварителна обработка на дрехи преди дигитален печат с DTG принтер за директен печат върху дрехи. Тя е следствие от последователни стъпки на... Read more

Нови дисплей-таблети Wacom MobileStudio …

25-10-2016

Нови дисплей-таблети Wacom MobileStudio Pro

Wacom Mobile Studio Pro Специално създаден за професионалисти, които търсят пълни възможности за работа навсякъде. Wacom MobileStudio Pro съдържа в себе си цяло „студио“ оборудвано с всички съвременни творчески инструменти на борда на лек мобилен компютър с... Read more

Tермопреса за щампи върху спортни топки …

25-11-2016

Tермопреса за щампи върху спортни топки STAHLS Hotronix Sport Ball

С новия модел STAHLS' Hotronix Sports Ball потребителите апликират с лекота лога, номера и имена върху всички надуваеми спортни топки - футболни, баскетболни, волейболни и хандбални. Пресата е с управление на температура и с две времена за... Read more

Новият хоби режещ плотер Silhouette CAME…

10-09-2016

Новият хоби режещ плотер Silhouette CAMEO 3

Очаквайте скоро новият модел на най-любимото хоби режещо плотерче Silhouette CAMEO 3 Silhouette CAMEO® 3 е хоби плотер, който събира в себе си множество крафт възможности, необходими както на любителите на „Направи си сам“ идеите, професионалните крафтъри,... Read more

Дигитална автоматична щанца i-Mark

26-07-2016

Дигитална автоматична щанца i-Mark

Системата i-Mark позволява рязане по контур, без оператор, на самозалепващи листове и дигитални и сито отпечатъци върху картон, хартии, фолия и други материали.Изключително подходяща за дигитални студия за бързо и удобно "щанциране" на къси тиражиРазмерът на... Read more

P60i пигментно мастило за директен печат…

21-06-2016

P60i пигментно мастило за директен печат на плат

"По-зеления" пазар на цифров печат върху текстил с естествени влакна расте по-бързо от всякога. Вече са налице условия за преминаването към по-зелено решение, което не се нуждае от вода, предварително третиране, процеси на пропарване или пране.... Read more

Адком стана на 25 години!

27-05-2016

Адком стана на 25 години!

През тези години на изграждане на компанията, Адком срещна много съмишленици, създаде професионален екип и намери чудесни партньори, с които заедно отвори много врати за пръв път.  През 1994 г. Адком показа първия графичен таблет в България... Read more

Текстилен принтер с Know How от LaMeccan…

19-02-2016

Текстилен принтер с Know How от LaMeccanica и inkjet технология Kyocera

  Италианският производител на текстилно оборудване LaMeccanica добави към своята серия дигитални принтери за директен печат на текстил още една машина в индустриалния клас. QualiJet Fox използва най-бързите за момента глави Kyocera KJ4B-0300 с 2,656 дюзи всяка.... Read more

Mutoh добави X-factor към всички нови мо…

14-01-2016

Mutoh добави X-factor към всички нови модели

Нови ValueJet 1324X, 1604X, 1624X & ValueJet 2638X принтери    Mutoh има удоволствието да предостави подробности за продуктите наследници на доказалите се Sign & Display широкоформатни екосолвентни принтери ValueJet 1324, ValueJet 1604, ValueJet 1624 и ValueJet 2638, а именно... Read more

Мултифункционален хоби плотер Silhouette…

10-11-2015

Мултифункционален хоби плотер Silhouette Curio

Silhouette Curio™ е първата в света хоби машина, която предоставя всичко необходимо за реализиране на творческите Ви идеи. Curio изрязва, гравира , скицира, щрихова с точки и ецва. Освен това Curio може да се похвали и... Read more

Pantone обяви цвета на 2016г. - Розов кв…

12-12-2015

Pantone обяви цвета на 2016г. - Розов кварц & Серенити

PANTONE ROSE QUARTZ & SERENITY  Едно по-меко възприятие на цвят за 2016: За първи път, смесването на два нюанса - Rose Quartz и Serenity са избрани за PANTONE цвят на годината.Тъй като потребителите търсят грижливостта и благосъстоянието като... Read more

WACOM дава живот на Вашите идеи!

01-12-2015

WACOM дава живот на Вашите идеи!

Адком отново Ви кани на шестото издание WACOM DAY, за да видите как оживяват идеите с графичните таблети WACOM. Тази година форматът е коренно различен, но гарантирано много интересен. Ще ви срещнем с изкуството на утвърдени творци... Read more

Нови възможности за фиксация и сушене на…

13-07-2015

Нови възможности за фиксация и сушене на дигитално отпечатани платове

Производителят на оборудване за довършителни операции върху текстил – SETeMa представя новия модел устройство за сушене и/или фиксиране на мастилото в различни платове - II-Fix, който се предлага на конкурентна цена и съвместим с цялата продуктова... Read more

Принтерът на Mutoh ValueJet 426UF с нагр…

25-05-2015

Принтерът на Mutoh ValueJet 426UF с награда от EDP асоциацията по време на FESPA 2015

Принтерът за директен печат върху сувенири на Mutoh ValueJet 426UF спечели наградата на Европейската Асоциация за Дигитален Печат (EDP) за "Най-добър многофункционален принтер за директен печат върху обекти". Церемонията се състоя по време на FESPA 2015, която... Read more

Spyder5 ново поколение калибратори за мо…

17-04-2015

Spyder5 ново поколение калибратори за монитори от Datacolor

Новата серия включва следните модели устройства Spyder5 EXPRESS, Spyder 5PRO и Spyder5 ELITEDatacolor®, световен лидер в решенията за управление на цвета представи най-новото поколение на популярните си Spyder®5 калибратори за монитори.Datacolor Spyder5 са проектирани и произведени... Read more

Xerox с нови модели печатни преси от про…

06-04-2015

Xerox с нови модели печатни преси от производствения клас Versant 80 и 1000i

Печатарска машина Xerox® Versant® 80Versant 80, печата със скорост 80 страници в минута при разделителна способност от 2400dpi и е „оптималният заместител“ на C75 и J75.С Xerox Versant 80 можете да правите повече и да получите... Read more

Адком на COPI'S 2015

19-10-2015

Адком на COPI'S 2015

На отминалото изложение COPIs Адком продължи линията на иновативен подход в представянето на продукти от своето изключително широко портфолио. Това бе елегантно вплетено със започналата през пролетта на 2015 програма „Ако идеите имаха вкус“, която сега... Read more

Да подадем ръка на народния будител!

26-11-2015

Да подадем ръка на народния будител!

Скъпи приятели, Адком продължава традицията си за благотворителни инициативи в помощ на българското училище.Тази година каузата ни е за един български учител в беда - Любомила Ангелова (Люси), на когото искаме да помогнем да спечели битката... Read more

Швейцарската фирма Signracer пусна нови …

19-01-2015

Швейцарската фирма Signracer пусна нови модели UV LED принтери

Принтерите SignRacer UV са уникални като комбинация от качество и цена. Благодарение на това, че са оборудвани, например с реверсивния вакуум за лесно позициониране на тежки носители, както и с много други интелигентни, полезни функции -... Read more

Ако идеите имаха вкус

22-04-2015

Ако идеите имаха вкус

"Ако идеите имаха вкус!" - под това мото, екипът на Aдком организира за своите клиенти вечерен коктейл, посветен на идеите и творците, на което присъстваха над 70 гости. За премиерите на две от своите нови машини, наши... Read more

Mutoh представя нов модел сублимационен …

13-03-2015

Mutoh представя нов модел сублимационен принтер DrafStation RJ-900XG

Mutoh представя новото поколение DrafStation RJ-900XG - най-широко използвания, качествен и надежден дигитален широкоформатен сублимационен принтер с ширина 1080 мм. на достъпна цена. Новият модел RJ-900XG ще замени досегашния RJ-900X широко-форматен принтер и ще предложи на... Read more

Wacom пусна 5 нови модела Cintiq Compani…

13-02-2015

Wacom пусна 5 нови модела Cintiq Companion

За всички творци в областта на графичния дизайн и анимацията началото на 2015 г. идва с 5 нови модела от серията Cintiq Companion.Второто поколение дисплей-таблети Cintiq Companion2 ще ви позволи да се насладете на свободата да творите... Read more

Mutoh ще представи три нови модела принт…

30-04-2015

Mutoh ще представи три нови модела принтери на FESPA 2015

Производителят на широкоформатни принтери MUTOH ще представи на Fespa 2015  три нови модела: ValueJet 405GT - настолен DTG принтер за директен печат върху текстил, ValueJet 1628X - 8 канален екосолвентен принтер с 165 см ширина на печат с бяло... Read more

Fletcher F-60 бюджетен тример за формати…

27-03-2015

Fletcher F-60 бюджетен тример за форматиране на плоски и ролни материали

Тримера на Fletcher F-60 с режеща площ 1,57 м. има функционална карета, която осигурява бърза и безопасна смяна на ножчетата, притискаща скоба за сигурен захват на материалите и функция “заключване и рязане” за лесна и прецизна... Read more

Wacom Cintiq 27QHD - най-големият диспл…

16-01-2015

 Wacom Cintiq 27QHD - най-големият дисплей-таблет в света

От създаването си световният лидер Wacom работи за един творчески свят, и днес ние с радост представяме 2-та нови модела от гамата дисплей таблети: Cintiq 27QHD и Cintiq 27QHD Touch - два от най-мощните инструменти за... Read more

Дигитален принтер TrafficJet за печат на…

13-01-2015

Дигитален принтер TrafficJet за печат на пътни знаци

  TrafficJet е най-новият широкоформатен екосолвентен принтер за печат на пътни знаци и табели Avery Dennison в партньорство с Mutoh разработи широкоформатната екосолвентна печатна система Avery Dennison TrafficJetTM, която е надеждно и качествено решение за печат на пътни... Read more

AGFA Jeti Titan HS - "Продукт на го…

09-12-2014

AGFA Jeti Titan HS - "Продукт на годината" на SGIA 2014

Плоско-печатния принтер Jeti Titan HS на Agfa Graphics грабна една от наградите "Продукт на годината" на изложението SGIA 2014   Последното SGIA Експо, което се проведе в Лас Вегас от 22-24 Октомври постави два нови рекорда - с най-много... Read more

Xerox заменя продуктовата линия DocuColo…

31-10-2014

Xerox заменя продуктовата линия DocuColor с Versant 2100

Xerox представи нов производствен принтер от средния клас, Versant 2100, който е позициониран между базовия производствен модел J75 и предназначените за по-високо натоварване Color 800/1000 и iGen. Versant 2100 идва на мястото на DocuColor 8080. Продуктовият маркетинг... Read more

Нови модели UV LED принтери за сувенири

29-10-2014

Нови модели UV LED принтери за сувенири

  Американският производител DCS обяви нови модели на техния малък формат сувенирни мастиленоструйни UV LED принтери.  Четри от моделите стъпват на серията Direct Jet 1024 UVMVP в два различни размера, а най-ниския модел е базиран  на второто... Read more

Зимна промоция от WACOM

16-12-2014

Зимна промоция от WACOM

Зимна промоция от WACOM за графични таблети Intuos и Intuos Pro Зимата пристига със специални предложения от WACOM. Всеки, който купи таблет от серията Intuos или IntuosPro и регистрира таблета на официалния европейски сайт на WACOM до... Read more

Адком с поредното успешно изложение COPI…

17-10-2014

Адком с поредното успешно изложение COPIs 2014

И този път Адком спази традицията от последните години не само да показва нови продукти на COPIs, но и да се представя с оригинален по идея и дизайн щанд. На отминалото специализирано изложение COPIs 2014, Адком... Read more

Весели празници от Адком

22-12-2014

Весели празници от Адком

Работно време около празниците: Адком ще работи на 22,23 и 29, 30 декември 2014 г. до 17:00ч След Нова година първият работен ще бъде 5-ти януари 2015 г Адком благодари на всички, които ни се довериха и през 2014.  Пожелаваме... Read more

WacomDay 5 - един ден на творчество и ин…

20-10-2014

WacomDay 5 - един ден на творчество и иновативност

На 9 Октомври 2014 г., за пета поредна година се проведе събитието WACOM DAY, което събра почитателите на световния лидер в производството на графични таблети WACOM. Превърналият се в традиция WACOM DAY се проведе в семинарната... Read more

Печатащо-режеща UV машина от GCC

03-09-2014

Печатащо-режеща UV машина от GCC

Един от лидерите областта на режещите плотери и лазерни гравири, тайванската фирма Great Computer Corporation (GCC) обедини опита си от своите StellarJet UV принтери и режещите плотери от висок клас в една достъпна режещо–печатаща машина, работеща... Read more

Адком-партньор №1 на Xerox за оборудване…

18-03-2014

Адком-партньор №1 на Xerox за оборудване за 2013 г.

По време на отминалата партньорска среща на Ксерокс България в Разлог, Адком бе отличен за партньор #1 за 2013 година за продажби на оборудване. Като партньор на Xerox, Адком е фокусиран върху производствените решения в цвят, но... Read more

Инициативи на Адком в подкрепа на благот…

10-11-2014

Инициативи на Адком в подкрепа на благотворителни каузи

  Инициатива на Адком в подкрепа на благотворителната кауза "Българската Коледа" и българските училищаАдком заделя средства от всеки продаден графичен таблет WACOM за периода от 01.11.2014 до 24.12.2014, които ще бъдат дарени по сметка в подкрепа на... Read more

Високопроизводителен ролен UV принтер о…

21-02-2014

Високопроизводителен ролен UV принтер от AGFA

Anapurna M3200 RTR е ролен принтер предназначен за специфични тежки 24/7 натоварвания. С него може да отпечатвате богат набор от голямо-форматни банери с ширина до 3,2 метра за външна и вътрешна реклама.Широкоформатния 3,2 метров UV мастило... Read more

Mutoh представи нови модели принтери Val…

20-03-2014

Mutoh представи нови модели принтери ValueJet X

Mutoh представи новите ValueJet X- модели 64” (165 см) широкоформатни принтери - ValueJet 1638X и ValueJet 1638WX. X-моделите са висококачествени и високопроизводителни широкоформатни мастилено-струйни принтери от известната серия ValueJet и са наследници на моделите ValueJet 1638 и ValueJet 1638W... Read more

Нови режещи маси Esko Kongsberg V

20-01-2014

Нови режещи маси Esko Kongsberg V

Високо качество на достъпна цена Новата серия дигитални режещи маси Kongsberg V се предлага в два размера и е достъпно решение, което осигурява на клиента прецизност, издръжливост и лекота на използване при атрактивна покупна цена. Серията V използва... Read more

75 години от изобретяването на ксерограф…

02-10-2014

75 години от изобретяването на ксерографията и основаването на компанията Xerox

Преди седемдесет и пет години Честър Карлсон създава лесен начин да се дублира информацията на хартиен носител. Кръстено "ксерография", неговото изобретение революционизира как се споделя информация и в крайна сметка, как се върши офис работата. Изобретението... Read more

Ден на Адком - посветен на решения за оп…

25-04-2014

Ден на Адком - посветен на решения за опаковки и реклама

Как да превърнем идеите в работещи решения? Под това мото, екипът на Aдком, съвместно с партньорите си от Esko Graphics, Xerox и Mutoh организира за своите клиенти ден, посветен изцяло на решения за опаковки, рекламни стелажи и... Read more

DCS EasyCyl приставка за печат върху цил…

09-06-2014

DCS EasyCyl приставка за печат върху цилиндрични предмети

Цилиндрично отпечатване с дигиталните сувенирни принтери Direct Jet UV LED чрез специална приставкаВисококачествен печат върху кръгли обекти като бутилки, тубуси, очила и много други.   Създавайте зашеметяващи пълноцветни плоски и обемни TEXTUR3D™ изображения с лекота чрез Direct... Read more

Количка - повдигач за тежки медии за печ…

30-06-2014

Количка - повдигач за тежки медии за печат On-A-Roll Media Lifter™

Американската фирма Foster Keencut  предлага удобно решение за придвижване и зареждане на тежки ролки за широкоформатни принтери. Количката закрепва сигурно и транспортира безпроблемно ролките за печат до голямо-форматния принтер. On-A-Roll Lifter™ дава уникална възможност да се сбогувате... Read more

Cintiq companion

20-10-2013

Cintiq companion

Във Wacom са вдъхновени да създадат инструменти, които помагат творческата общност да разшири границите на своята креативност и това е тази общност, който ги вдъхнови да прокарат тези граници далеч по-напред, знаейки, че творчеството няма... Read more

ROLLSROLLER плоски апликатори

05-01-2014

ROLLSROLLER плоски апликатори

   Към богатото си портфолио от продукти Адком добави и уникалните апликатори за ролни и плоски материали на шведската фирма Reklamide, която улеснява неимоверно дейността на фирмите, работещи в рекламната индустрия, свързани с производството на различни... Read more

Mutoh ValueJet 1617H - хибриден принтер…

05-01-2014

Mutoh ValueJet 1617H - хибриден принтер с бели мастила

VJ-1617H е първият принтер на Mutoh за рекламни знаци & дисплеи оборудван с бели мастила. Хибридния принтер ValueJet 1617H осигурява висококачествени разпечатки на широк спектър от ролни и твърди медии, като ABS, плоскости – тип алуминиеви... Read more

Wacom Day 4

24-11-2013

Wacom Day 4

  На 23 Ноември 2013 г., АДКОМ и Жар Компютърс за четвърта поредна година събраха почитателите на световния лидер в производството на графични таблети WACOM. Удоволствие за всички беше и гостуването на Hajnalka Gal – Channel Development... Read more

Новата версия Onyx 11 предлага 21 новост…

16-10-2013

Новата версия Onyx 11 предлага 21 новости

ONYX 11: Прост. Иновативeн. Доказан. Въз основа на доказана платформа на X10 и ONYX Thrive, новата версия на софтуера ONYX 11 може да увеличи производителността на оператора, да намали отпадъците и да предложи инструменти, които ще ви... Read more

Xerox добави 2 нови супер-бързи принтера

25-09-2013

Xerox добави 2 нови супер-бързи принтера

Нов широко-форматен бърз принтер Xerox® IJP 2000   Широко-форматният пазар на принтери расте, защото клиентите искат да направят силно впечатление и те го искат бързо. Сега има сладко решение, където качеството и количеството се срещат и голямо... Read more

WACOM обновяват портфолиото си с нови гр…

05-09-2013

WACOM обновяват портфолиото си с нови графични таблети

 След успеха на третото поколение таблети от серията Bamboo и професионалните модели Intuos5, WACOM подмениха изцяло гамата от графични таблети от ниския и високия клас.Моделите, които заместват серията Bamboo се наричат – Intuos, а професионалните таблети... Read more

Адком предлага различни възможности за ф…

05-01-2014

Адком предлага различни възможности за финансиране

   Водени от желанието да предложим най-добрите условия и гъвкави схеми за покупка на продукти от портфолиото ни, Адком сключи договор с Tи Би Ай Банк ЕАД (TBI) за лизингово закупуване (разсрочено плащане) на стоки до... Read more

Работно време по празниците

05-01-2014

Работно време по празниците

Скъпи приятели, Благодарим на всички всички за доверието и сътрудничеството през изминаващата 2013 година Пожелаваме ви една здрава и успешна 2014 година и Весели празници Във връзка с новогодишните празници до края на на годината Адком ще работи на: 27 декември... Read more

ПРЕДКОЛЕДНА ТРЕСКА

05-01-2014

ПРЕДКОЛЕДНА ТРЕСКА

Скъпи клиенти, заповядайте в офиса ни на 13 Декември 2013 г. (Петък, Черен Петък), за да се възползвате от специалните ни цени за скенери и таблети.  Отстъпката важи при плащане в брой. Read more

Недостижимо качество на достижима цена

05-01-2014

Недостижимо качество на достижима цена

Адком даде старт на лятната кампания „Недостижимо качество на достижима цена” за продукти на WACOM. Само през лято 2013 г. можете да купите графичните таблети на WACOM - Bamboo Fun Pen & Touch M и Intuos5 Touch... Read more

Високоскоростна плоска преса AGFA :M-Pre…

05-01-2014

Високоскоростна плоска преса AGFA :M-Press TIGER

Високо-производителната плоска преса :M-Press TIGER предлага съвършенство в производителността и качеството. Компетентността на Agfa Graphics в цифровите изображения и мастиленоструйните технологии, съчетана с дизайна и опита в производственото на оборудване за ситопечат на Thieme, доведоха до... Read more

Адком показва нови продукти на Принтком …

05-05-2013

Адком показва нови продукти на Принтком 2013

    От 15 до 18 май 2013 г. в палата 11 на Международен панаир Пловдив ще се проведе 13-то издание на Международната изложба за печатни комуникации ПРИНТКОМ.     От първото издание през 1999 година... Read more

Xerox WC7845 - отлично решение за печат …

30-04-2013

Xerox WC7845 - отлично решение за печат на декоративни картони

    Нови много-функционални принтери от Xerox предлагат на бизнес потребителите прецизно цветово съответствие и изключително качество на изображението    Световният лидер в дигиталните печатни технологии Xerox®  представи нова серия цветни многофункционални принтери WorkCentre® 7800. Ключов елемент в... Read more

Нови продукти от Mutoh

16-04-2013

Нови продукти от Mutoh

   15 April 2013.  Mutoh пусна на пазара новия модел DrafStation RJ-900X като достоен наследник на DrafStation RJ-900 (Pro), които са предназначени както за архитектура, инженеринг и строителство, така и за трансферни приложения за сублимация на текстил. Предлаганата... Read more

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ПРОЛЕТНАТА НИ КАМПАНИЯ „СЛ…

05-04-2013

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ПРОЛЕТНАТА НИ КАМПАНИЯ „СЛИВИ ЗА СМЕТ”!

Пролет е – време за почистване!    Всеки притежател на таблет може да са възползва от кампанията ни и да получи ваучер за 15 % отстъпка при покупка на нов таблет на световния лидер в производството на таблети... Read more

Нов LCD дисплей таблет WACOM Cintiq 13HD

05-04-2013

Нов LCD дисплей таблет WACOM Cintiq 13HD

WACOM добави още един член към фамилията Cintiq HD – новият LCD дисплей таблет Cintiq 13HD Новият Cintiq 13HD е интерактивен дисплей – таблет с компактен и тънък дизайн. Както и при другите модели от серията Cintiq,... Read more

Нови цветни преси Xerox C75 & J75

05-01-2014

Нови цветни преси Xerox C75 & J75

  Xerox Colour Press C75 & J75 изкушават клиентите, произвеждат повече продукция, намаляват разходите и развиват бизнеса C75 и J75 са готови за бизнес-решения, които са мощни и лесни за използване.Преди се налагаше да казвате на вашите... Read more

Mutoh подготвя за пускане ValueJet 1624…

20-03-2013

 Mutoh подготвя за пускане ValueJet 1624W - бърз принтер за сублимация на достъпна цена

След успешния старт на екосолвентния принтер ValueJet 1624, Mutoh подготвя за пускане ValueJet 1624W, който е идеално решение за ежедневен печат за сублимация. С лесния за навигация контрол и простота на опериране, кривата на обучение за... Read more

Два модела QualiJet принтери за дигитале…

20-01-2013

Два модела QualiJet принтери за дигитален печат върху текстил

    QualiJet R500 е най-новият модел принтери за високоскоростен печат на текстил с размер 1.8 метра и използва последното поколение глави Rocoh Gen5, които позволяват максимална скорост на печат до 150 м2/ч.   Принтерът използва система за... Read more

Нова серия режещи плотери Graphtec CE600…

09-12-2012

Нова серия режещи плотери Graphtec CE6000

Актуална серия режещи плотери Graphtec CE7000 Високо oценена от клиентите и най-продавана в цял свят серия СЕ5000 на Graphtec е наследена от още по-усъвършенствани модели, обединени в серия Graphtec СЕ6000 Plus. Новата серия запазва основни технически характеристики... Read more

Свободата да рисуваш

06-12-2012

Свободата да рисуваш

На 1 Декември 2012 г., АДКОМ и Жар Компютърс отново събраха почитателите на световния лидер в производството на графични таблети WACOM. Превърналият се в традиция WACOM DAY се проведе за трета поредна година в шоу рума... Read more

Mutoh получи две награди "Продукт н…

29-11-2012

Mutoh получи две награди "Продукт на годината" от SGIA

   (19 ноември 2012) На последното изложение SGIA 2012 в Лас Вегас , САЩ, Mutoh Group, представена от Mutoh America Inc., получи две награди "Продукт на годината", оценени от Specialty Graphic Imaging Association (SGIA).      Наградата ~... Read more

Hotronix Air Fusion производителна терм…

16-11-2012

Hotronix Air Fusion производителна термо-преса от Stahls

  Новите термо-преси STAHLS' Hotronix Air Fusion предлагат производителност, ефективност и надеждност на високо ниво.Новата серия пневматични преси Air Fusion предлагат още по-голяма функционалност от серията с ръчно затваряне Fusion, а чрез помощта на въздушния компресор се... Read more

Puma III

15-05-2012

Puma III

Puma III или Expert pro с оптика за рязане по контур  Високата оценка и впечатления от серията Expert pro породи интерес към плотери с аналогични характеристики, но с оптика за рязане по контур, какъвто всъщност е Puma... Read more

Datacolor обяви Spyder4

06-01-2012

Datacolor обяви Spyder4

Новата серия калибратори на Datacolor Spyder4 Express, Spyder4 Pro и Spyder4 Elite осигурява пълен цветови спектър за творческите професионалисти и предлага простота и точност в калибрирането на цвета за всички устройства с екран     Dietlikon / Цюрих, Швейцария... Read more

Успешно участие на Адком на изложението …

09-10-2012

Успешно участие на Адком на изложението CoPIS 2012

От 16-ти до 18-ти октомври за 12-ти пореден път Адком участва в специализираното изложение за дизайн, печат, реклама и визуални комуникации в Интер Експо център, като тази година вече се казва CoPIS (Communication art, Print, Image,... Read more

Direct Jet дигитални принтери за директе…

08-06-2012

Direct Jet дигитални принтери за директен печат върху сувенири

  От средата на май 2012 Адком подписа договор за дистрибуция на продуктите на базираната в Кънектикът, САЩ, Direct Color Systems (DCS). Фирмата е световен лидер в проектирането и производството на малък формат принтери за директен печат... Read more

Нов широкоекранен дисплей – таблет WACOM…

24-07-2012

Нов широкоекранен дисплей – таблет WACOM Cintiq 22HD

   На 10 Юли 2012 г. WACOM – световния лидер в производството на графични таблети, обяви два нови модела от професионалната серия дисплей-таблети Cintiq: Cintiq 24HD Touch и Cintiq 22HD.Водени от непрекъснато нарастващите нужди на творците,... Read more

Ден на Wacom в гр. Пазарджик

30-11-2012

Ден на Wacom в гр. Пазарджик

     Благодарение на любезното гостоприемство на Художествена Галерия „Станислав Доспевски”, на 24 ноември 2012 г. се проведе традиционния WACOM DAY.   Събитието премина под мотото: „WACOM – Свободата да рисуваш” и събра повече от 100 човека. Организаторите АДКОМ и... Read more

MUTOH представя най-високо производителн…

03-04-2012

MUTOH представя най-високо производителните широкоформатни принтери от серията ValueJet 1638

  (3 април 2012) Два нови високо скоростни 1.6 метрови принтера от последното семейство ValueJet 1638 са последното допълнение към най-успешната серия еко-солвентен VJ1638 и VJ1638W сублимационен принтер.      ValueJet 1638 с навиващо устройство за 30 кг ролки  ValueJet... Read more

Нарисувай любим герой

27-11-2012

Нарисувай любим герой

     На 18 Ноември 2012 г. в частно училище „Дружба” – гр. София се проведе Конкурс за детска рисунка на тема „Нарисувай любим герой”. Децата бяха разделени в 5 възрастови групи, а АДКОМ се включи в конкурса... Read more

Весели празници

19-12-2012

Весели празници

Добри новини!!! След стряскащия e-mail: „Празнувайте тази Коледа, като за последно!“ С обич,Маите." ...дойде втори, че някой им е хакнал mail сървъра, краят на Света се отлага и да си пазим силите за по-нататъшни празници. Скъпи колеги и приятели, Нека използваме... Read more

Новият Intuos5 – за най-добрите творци в…

05-03-2012

Новият Intuos5 – за най-добрите творци в света.

Потопете се във вашия дигитален свят с новия Intuos5 – най-интуитивния начин да творите. Новият Intuos5 не само впечатлява с елегантния си дизайн, но и дава възможност творчеството Ви да оживее на екрана. За пореден път уникалните... Read more

Wacom sign&save – идеалното устройс…

10-02-2012

 Wacom sign&save – идеалното устройство за цифров подпис за всеки бизнес

 Спрете да работите с хартия;  Спрете да ползвате хартия Започнете да пестите време и пари  sign&save е здрав и надежден таблет от висок клас за подписи, разработен за ежедневна употреба в държавни учреждения или частни компании, изискващи... Read more

Agfa Graphics представи нов плосък принт…

13-10-2011

Agfa Graphics представи нов плосък принтер :Anapurna 2540FB

  Гъвкавост и производителност са ключови характеристики на новия :Anapurna M2540 FB.  Новият плосък принтер от Agfa Graphics е проектиран за оптимална производителност на най-различни плоски материали  Последното допълнение към успешната серия широко-форматни UV мастилено-струйни принтери на... Read more

QualiJet K - шедьовър на текстилния цифр…

14-08-2012

QualiJet K - шедьовър на текстилния цифров печат

   Прецизен, сигурен, компактен и модулен, топ производителния нов QualiJet K има потенциала да се превърне във водещия текстилен дигитален принтер. Произхождайки от един амбициозен проект, "произведено в Италия" на La Meccanica Spa, QualiJet K е... Read more

CAPE PACK - Дизайн на опаковането и опти…

20-09-2012

CAPE PACK - Дизайн на опаковането и оптимизация на товарите

     CAPE Systems е английска софтуерна компания, която разработва и предоставя набор от софтуерни програми за подпомагане на оценяването на различните етапи от веригата за доставки, от разработване на продукти за палетизиране и тяхното разпространение.   ... Read more

Esko демонстрира мощ по време на Drupa 2…

20-04-2012

Esko демонстрира мощ по време на Drupa 2012 с нови продукти

  ESKO продължава да разширява продуктовата си гама и по време на Drupa показва новата серия маси за довършителни работи Kongsberg XN с включен  i-Cut Automate. Цифровите довършителни решения от Еско ще бъдат демонстрирани на Drupa... Read more

С новият Xerox ® 770 могат да се правят …

16-05-2012

С новият Xerox ® 770 могат да се правят лесно вълнуващи готови приложения.

  Когато се развивате и поемате по-високи месечни обеми на печат включително и на картони с по-тежки грамажи, Xerox ® 770 Digital Color Press може да се движи с вас. Новата производствена машина Xerox ® 770... Read more

Решения за печат и трансфер на текстил

11-05-2011

Решения за печат и трансфер на текстил

    Японският производител Mutoh има 60-годишна история, а през тази година Европейското представителство и фабриката им в Белгия навършват 20 години.   За изтеклите години Mutoh разработи и предлага различни решения за трансферен печат както и директен печат на плат... Read more

Заповядайте на Принтком 2011

08-04-2011

Заповядайте на Принтком 2011

Заповядайте на улицата на Адком по време на специализираното изложение Принтком от 13 до 16 април 2011 в 11 палатана на Международния Панаир в Пловдив. Очакват ви много приятни изненади. Read more

Продуктов каталог

Абониране за бюлетин

Adcom Bulletin

Архив бюлетин

Вход за партньори

Адком е дългогодишен доверен и сертифициран партньор за България на:

Wacom Mutoh Xerox Ксерокс Graphtec Esko Agfa Adobe
 wacom  mutoh new  xerox  Graphtec logo 180x23  ESKO Logo 160x48  AFGA Logo adobe