е-бюлетин #129
  • Offers

е-бюлетин #129

logo

Тел. : 02/ 8181 081
02/ 8181 070
GSM: 0888 831 690

www.adcom.bg

Септември 2016

Вашият информационен източник за печатни комуникации, дизайн и предпечат

В този брой:

Продукти

Високопроизводителен UV LED хибриден принтер Mutoh ValueJet 1638UH 

Esko представи новата серия универсални режещи маси Kongsberg X 

Цени

Всички промоционални предложения за различни продукти от портфолиото ни

Продукт на месец Август 2016
Дигитална автоматична щанца i-Mark 
Adcom POM August 2016 I-Mark Automatic Sheet-Fed Die Cutter small

Нов UV LED хибриден принтер Mutoh ValueJet 1638UH

Новият ValueJet 1638UH е високопроизводителен широкоформатен хибриден LED UV принтер с ширина 165 см (64”) проектиран за висококачествен печат върху ролни и плоски медии с дебелина до 15 мм, който се предлага на достъпна цена.
VJ-1638UH
Принтера прави безупречни отпечатъци върху голям нaбор от субстрати - ABS пластмаси, стъкло, алуминиеви, поликарбонатни, полиетиленови, полиестерни, акрилни, PP, PS, PVC, Tyvek плоскости и други. Хибридния широкоформатен VJ-1638UH печата върху широк диапазон от прозрачни медии и произвежда отпечатъци, които се отличават от другите. Може да създадете и уникални, релефни дизайни с няколко слоя лак.  

Производителност

Конфигурация на цветовете 4-цветна 6-цветна
CMYK Само CMYK Само бяло CMYK+Бяло+Лак
1440 x 1440 Uni 2,86 м²/ч 0,72 м²/ч 2,86 м²/ч 0.37 м²/ч
1440 x 1440 Bi 5,68 м²/ч 1,42 м²/ч 5,68 м²/ч 0,73 м²/ч
720 x 1440 Uni 5,72 м²/ч 2,75 м²/ч 5,72 м²/ч 1,39 м²/ч
720 x 1440 Bi 11,35 м²/ч 5,47 м²/ч 11,35 м²/ч 2,75 м²/ч
720 x 1080 Bi 14,23 м²/ч 6,83 м²/ч 14,23 м²/ч 3,45 м²/ч
720 x 720 Bi 22,71 м²/ч 11,27 м²/ч 22,71 м²/ч 5,50 м²/ч


LED UV мастилата CMYK + бяло и лак са идеални за отпечатване на прототипи за опаковки, POP дисплеи и интериорна реклама. Принтера стандартно се предлага с ValueJet Status Монитор (VSM) приложение за дистанционно управление през смартфон и опционално може да бъде оборудван с допълнителен SpectroVue VM-10 спектрофотометър за прецизно управление и контрол на цветовете.
ValueJet i2-UV ValueJet UV-LED lamp ValueJet UV-LED lampTop

Брошура за Mutoh ValueJet 1638UH 

Към началото

Esko представи новата серия универсални режещи маси Kongsberg X

Kongsberg X обезпечават с най-доброто качество за всяка работа или приложение, независимо дали фокуса е за производство на рекламни знаци, опаковки или дисплеи, дали обработвате винил, плоскости или дърво. Kongsberg X режещите маси са най-универсалнoто цифровo устройство за довършителни операции, въвеждано някога.
X-series
Серията се предлага в шест различни размера от 1680 x 1270 мм до 2210 x 6550 мм.
И не само това, може да започнете вашия бизнес с някой от входните модели и на по-късен етап да надстроите машината спрямо нуждите на вашия бизнес.

Kongsberg X Starter
Kongsberg X Starter е режеща маса, която предоставя стойност, надеждност, прецизност и лекота на използване при атрактивно ниво на инвестиция.
Масите Kongsberg X Starter идват в стандартни конфигурации, които позволяват правенето на мостри и производство на опаковки, рекламни знаци и дисплеи. Режещите маси могат лесно да бъдат оптимизирани и персонализирани по отношение на скоростта и инструменталната екипировка.

 

Oборудване за рекламни продукти с най-широка гама от материали
Машините за рязане Kongsberg X идват с широка гама от специални инструменти. Тези инструменти предлагат скорост, сила и гъвкавост, за да могат автоматично да се справят с най-различни материали, като велпапе, картон, мукава, разпенени материали, покривала, дърво и дълъг списък от пластмаси.

Предимства на Kongsberg X

Esko X Advantages
Превключва инструменти, без да губи време
Автоматичната настройка на инструмента е уникална технология, осигуряваща автоматично калибриране на инструментите чрез обработка на задачата. Тази функция ви дава сигурност, че инструменталната екипировка винаги работи с перфектно съответствие, което е предпоставка за производството на високо качествена продукция при висока скорост на обработка.
Автоматичният инструмент за настройки е автоматизиран, което означава, че дори и начинаещия оператор може да произвежда най-високо качество на изхода, без да губи време или да прави грешки.

По-бързо фрезоване с висока мощност с MultiCUT-HP
Уникалната производителност на MultiCUT HP дава скорости на фрезоване, които са до три пъти по-високи от стандартната MultiCUT глава.
Основно при разглеждането на оборудване за довършителни операции е производителността: колко бързо може да завършите дадена поръчка. MultiCUT-HP (High Power) е оборудван със супер-Мощна фреза, с водно охлаждане на шпинделa, която дава до три пъти по-високи скорости на фрезоване. 3kW мощност на шпиндела е чудесен избор за производства, които се нуждаят от продължителни работни цикли и / или които работят интензивно с трудни за обработка материали като дебели листове от акрил, дърво / MDF и алуминиеви композитни материали.

Лесни за използване
Безпрепятствен достъп до работния плот от всички страни
Много ефективна динамична система за безопасност в съответствие с международните правилаNew x-pad
Обработват най-широка гама от материали
Широката гама от специализирани инструменти предлага скорост, сила и гъвкавост, за да се режат най-различни материали, като велпапе, картон, мукава, разпенени материали, покривала, дърво и дълъг списък от пластмаси.
x-table
Интегриран софтуер за рязане на рекламни знаци
Оборудването за рекламни знаци се състои от много повече от просто машина за рязане. За да извлечете максимума от вашите ресурси (печатна преса, оператор, материали ...) трябва рационализиране на работния процес, който третира всички затруднения. Премахнете грешките, спестете време и намалете отпадъците с интегрирани софтуерни решения.
 

Последно поколение софтуер за управление на Kongsberg режещи маси

i-cut Production Console е следващото поколение софтуер за управление и за ефективна работа на Kongsberg режещи маси.
Интуитивен, напълно нов дизайн, с потребителски интерфейс, който позволява ясна и ефективна работа. Новият контрол позволява на операторите да извлекат максимума от масите Kongsberg и същевременно да оптимизират производството за всеки ден.
i-cut Production Console
Интуитивен потребителски интерфейс
Новият интуитивен потребителски интерфейс упътва оператора във всяка фаза на производството. От подготовката на файловете за рязане до контрола върху текущото производство: i-cut Production Console предотвратява грешки и ускорява работния процес.
multi-zone
Гъвкаво производство
iPC предоставя няколко зони за производство - работната площ на Kongsberg режещата маса се разделя на две или повече зони. Това позволява производство в една зона, докато същевременно операторът премахва изрязаните задачи и зарежда нови материали за рязане в другата/те зони. Масата автоматично превключва вакуума между зоните и ускорява работния процес.

Брошура за Esko Kongsberg режещи маси

Към началото

Ако желаете да получавате веднъж месечно този бюлетин, моля изпратете e-mail със Subject: subscribe на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Архив бюлетин

Адком е дългогодишен доверен и сертифициран партньор за България на:

Wacom Mutoh Xerox Ксерокс Graphtec Esko Agfa Adobe  
 wacom  mutoh new  xerox  Graphtec logo 180x23 Kongsberg Logo  AFGA Logo adobe