е-бюлетин #183
  • Offers

е-бюлетин 183

logo 2017

Тел. : 02/ 8181 081
02/ 8181 070
GSM: 0888 831 690

www.adcom.bg

Февруари 2021

Вашият информационен източник за печатни комуникации, дизайн и предпечат

В този брой:

Продукти

Esko VariAngle инструмент за срязове с ъгъл от 0° до 60° в картонени плоскоти и велпапе

Xerox с рекорден брой продажби на прозводсвени дигитални преси Xerox Iridesse в MEA региона

Цени
Всички промоционални предложения за различни продукти от портфолиото ни

Продукт на месец Януари 2021

Режещ плотер Silhouette Cameo 4 Pro
silhouette cameo pro

Термотрансферно текстилно фолио цвят на месец Февруари 2021


STAHLS Color of the month February main pic

Esko VariAngle инструмент за срязове с ъгъл от 0° до 60° в картонени плоскоти и велпапе


Esko Graphics, глобален доставчик на интегрирани хардуерни и софтуерни решения за водещи производители на дисплеи, рекламни знаци и опаковки престави революционният си инструмент VariAngle за направа на V-образни бигове в картонени плоскоти и велпапе.
VariAngle работи с всички модели режещи маси Kongsberg C и XP, и позволява рязане под всякакъв ъгъл от 0° до 60° с висока скороста, предоставяйки повишена производителност и пълна свобода при проектирането на POP дисплеи.

Esko VariAngle tool 1

Работейки с новият инструмент VariAngle, се елиминира необходимостта от спиране на производството за смяна на инструментите и драстично се редуцира времето за настройка на масата.

"Едно от основните предимства е, че други марки режещи маси използват остриета с фиксиран ъгъл, което означава, че е необходимо да се сменят инструменти, за рязане под различни ъгли", казва Knut Johansen от ESKO.

Революционният VariAngle инструмент на Esko прави прорези в плоскостите със скорост до 100 м/мин при ъгли от 0° до 60° и стъпка през 0.5°.

Заедно с новите 3D дизайнерски характеристики на софтуера за проектиране на структурни опаковки ArtiosCAD, интелигентният автоматичен инструмент предоставя ново ниво на креативност “

Уникалната комбинация от новия инструмент и новите функции в ArtiosCAD осигуряват истинска дизайнерска свобода. За първи път производителите на POP дисплеи могат да направят V образни 60 градусови прорези за триъгълни стълбове - нещо, което досега беше невъзможно, тъй като никоя маса на пазара не може да реже под ъгъл над 45 градуса. С VariAngle могат да се изрязват и криви под ъгъл в зависимост от размера на радиуса “, добавя Knut.

Esko VariAngle tool 2

Материали и ъгли на рязане
Инструментът VariAngle реже картонени плоскости с клетъчна сърцевина, плоскости от пяна тип сандвич и седемслойно велпапе. Може да прави прави срязове под прав ъгъл в материали с дебелина до 30 мм и V-образни бигове в материали с дебелина до 20 мм (при 60-градусов V-образен сряз дебелината на плоскостите не трябва да е по-голяма от 16 мм).

Esko VariAngle tool 3Всеки, който иска да научи повече за VariAngle, може да посети виртуалния център Esko Innovation Hub.

В него потребителите могат да се запознаят с хардуерните и софтуерните решения от Esko, и да научат как да увеличат производителността, ефективността и рентабилността на бизнеса си за производство на дисплеи, рекламни знаци и опаковки.

Esko VariAngle Tool

Към началото

Xerox с рекорден брой продажби на прозводсвени дигитални преси Xerox Iridesse в MEA региона


Xerox отбеляза продажбата на 100-ната дигитална преса Xerox Iridesse в MEA региона след анонсирането и през лятото на 2018.
България се нарежда на 7-мо място по продажби сред страните от дивизията, като Адком реализира половината от инсталираните на българския пазар дигитални преси Xerox Iridesse. За този си принос, както и за цялостната си работа в сегмента производствени машини, Адком получи признание от Xerox, като „Най-добър партньор за 2019".

Xerox Iridesse 1

Xerox Iridesse безспорно доказва новаторската визия на Xerox, като компания която се стреми да даде предимство на своите клиенти чрез иновативни технологични решения и възможности, които да им позволят да се отличат от конкурентите си.
Пресата печели наградата на Европейската асоциация за дигитална преса за иновации в цифровото производство за 2019, а технологията Color FLX е носител на наградата за технологии InterTech за 2018 година.

Xerox Iridesse е единствената дигитална преса, която може да отпечата до шест цвята с едно преминаване на медията, прецизно и с металически ефект, чрез възможността за печат в злато, сребро, бяло и лак!

Това позволява да се елиминират множество допълнителни процеси, които обикновено се изискват за постигане на специалните ефекти, увеличава капацитета, производителността, предимствата и възможностите за клиента. Според Keypoint Intelligence-InfoTrends подобряването на цифровия печат може да доведе до бърза възвръщаемост на инвестициите, тъй като маржовете на печалбите на доставчиците на печатни услуги за такива ефекти могат да достигнат от 50 до 400%.

Xerox Iridesse Toner

Ред са приложенията и предимствата, които клиентите откриват.

Тук са обединени част от тях: Real-World Feedback on the Xerox® Iridesse™ Production Press

А ето какво споделят нашите клиенти, на които бихме искали да благодарим за доверието което гласуваха на Адком, като партньор и на Xerox Iridesse, като решение:

Печатница „Симолини 94“ ООД – София

Симолини 94 и Адком представиха дигиталната машина Xerox Iridesse Production Press
„Печатница Симолини 94 е позната на пазара с печата на книги в големи тиражи и държи немалък дял на българския печатен пазар. В последните години печата и за чужди клиенти в Чехия, Гърция, Швейцария, Франция. Инвестицията в дигитално оборудване ще помогне на компанията да предлага по-малки тиражи и бутикови издания с по-голяма добавена стойност.

Студио за реклама и печат „Хеликон“ – Казанлък

Иновациите достъпни в една машина, възможността на за печат в злато, сребро, бяло и лак, бързината, производителността и качеството на печат обуславят решението на Хеликон за инвестиция в Xerox Iridesse. Възможността да предложат продукти с добавена стойност и бързината, с която могат да изпълнят поръчките позволяват на Хеликон да поеме по-малките тиражи, с кратки срокове за изпълнение, каквито са били по-голямата част от пръчките във време на пандемия.

Какво предстои?

Непрекъснатите подобрения и иновации на платформата Xerox Iridesse гарантират постоянна защита на инвестицията на клиента. Надграждането може да бъде направено към вече налични конфигурации или да бъдат интегрирани в нови проекти.

Актуализациите включват:

• Нови функции в сървъра за печат Xerox EX-P 6, изграден върху софтуерната платформа Fiery FS400 Pro
• Xerox XLS Automatic Feeding Kit
Флуоресцентен розов цвят за по-впечатляващи дизайни и по-широко продуктово портфолио
• Plockmatic PowerSquare 160 или CP Bourg Booklet Maker

Към началото

Ако желаете да получавате веднъж месечно този бюлетин, моля изпратете e-mail със Subject: subscribe на e-mail адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Абониране за бюлетин

Adcom Bulletin

Архив бюлетин

Вход за партньори

Адком е дългогодишен доверен и сертифициран партньор за България на:

Wacom Mutoh Xerox Ксерокс Graphtec Esko Agfa Adobe  
 wacom  mutoh new  xerox  Graphtec logo 180x23 Kongsberg Logo  AFGA Logo adobe