е-бюлетин #144
  • Offers

е-бюлетин 144

 

logo 2017

Тел. : 02/ 8181 081
02/ 8181 070
GSM: 0888 831 690

www.adcom.bg

Декември 2017

Вашият информационен източник за печатни комуникации, дизайн и предпечат

В този брой:

Продукти

Нова ротационна приставка за ValueJet 626UF

KONGBERG C66 - най-голямата цифрова режеща маса на Esko

Цени

Всички промоционални предложения за различни продукти от портфолиото ни

Продукт на 2017

Принтер за директен UV LED печат върху сувенири Mutoh ValueJet 426UF
Adcom POM October Mutoh ValueJet 426UF small

Весела Коледа и успешна 2018 година

Екипът на Адком благодари на всички свои клиенти, партньори и приятели, които са ни се доверявали през годините и в частност през 2017.
Изразяваме нашите най-искрени пожелания за Весели празници, изпълнени с духа на Коледа и предстоящата 2018 година. Пожелаваме ви тя да е здрава и успешна, да имате повече време за да постигнете това, което сте си пожелали и да може да му се насладите.

Наздраве!

 HNY

Към началото

Нова ротационна приставка за ValueJet 626UF

От 14 до 16 ноември Mutoh участва на шоуто INPRINT, което се проведе в Мюнхен, Германия. INPRINT е специализирано изложение за технологии за индустриални печат и се организира заедно с шоуто Productronica, което е водещото световно изложение за производителите на електроника. На своя щанд Mutoh представиха няколко нови продукта

Нова ротационна приставка за ValueJet 626UF
Cyl-Smples

Заедно с големия формат сувенирен принтер ValueJet 626UF, зареден с гъвкави UV мастила можеше да се види новия ротационен модул на Mutoh, който позволява 360° директен печат върху цилиндрични продукти с диаметър между 30 и 120 мм и дължина до 360 мм. Тази опция ще бъде достъпна в началото на 2018 г.

Кликнете върху филма, за да видите повече за ValueJet 626UF и ротационната приставка.


Marabu DTT – VJ-628-MUB – Цифров пластизолов текстилен трансферен печат

Специализираната технология на Marabu комбинира цифровия CMYK печат от Mutoh ValueJet 628 с традиционния ситопечат (бял пластизол или PU), за висококачествени пълноцветни приложения за текстилни трансфери върху голямо разнообразие от платове с отлична устойчивост на пране. Крайните продукти също имат отлично усещане при докосване както и висока разтегливост.

Кликнете върху филма, за да видите повече за решението Marabu DTT.
Към началото

KONGBERG C66 - най-голямата цифрова режеща маса на Esko

Водещия световен доставчик на интегрирани решения за опаковане, етикиране, рекламни знаци и дисплеи Еско графикс пусна в продажба Kongsberg C66 - режеща маса с работна площ 3,2 х 4,8 метра.
KongsbergC66 operator
Новата Kongsberg C66 е проектирана за къси и средни серии производство на стелажи и опаковки от велпапе.
Стъпвайки върху десетилетия иновации при масите Kongsberg, интегрирани със софтуерните решения на Esko, Kongsberg C66 е най-голямата цифрова разкрояваща маса за натоварени производства с велпапе. Тя е разработена въз основа на търсенето на пазара като част от програма на Kongsberg за роботика. Комбинацията от размери, скорост и прецизност върху тежки твърди материали, като картонени кутии от велпапе, я правят гъвкава и ефективна алтернатива на конвенционалното щанцоващо оборудване за къси серии производства на опаковки и POP дисплеи.
Уникална за пазара, Kongsberg C66 може да работи при 100 м / мин. и може да се справя или с ръчна многозонова продукция на големи листове 2.2 х 3.2 м, или еднозонова продукция с големи листа от 2.5 м х 4.8 м. Това го прави идеално подходящ за производство на защитни опаковки с максимален размер на листа 2,5 м х 4,8 м, велпапени контейнери, направени от HD 5- и 7-пластово велпапе, опаковани и POP дисплеи. Kongsberg C66 също така е в състояние да обработва други материали, необходими в защитните опаковки, включително и разпенени материали.

РЯЗАНЕ В ДВЕ ИЛИ ПОВЕЧЕ ЗОНИ
Kongsberg C66 е с работна площ 3210 мм x 4800 мм (Ш x Д) и предоставя няколко зони за производство - работната ѝ площ може да се разделя на две или повече области. Траверсата на Kongsberg C66, която е изработена от въглеродна сплав е изключително здрава и позволява висока скорост, бързо ускорение и висококачествено рязане и биговане. Режещата маса има 40% по-висока производителност в сравнение с други 3-метрови XY рутери. Благодарение задвижването с зъбни предавки Kongsberg C66 може да работи на пълна производствена скорост дори и на големи материали без да губи точност. Големите модели режещи маси Kongsberg могат да работят в режим MultiZone. Това позволява производство в една зона, докато същевременно операторът премахва изрязаните задачи и зарежда нови материали за рязане в другите зони. Масата автоматично превключва вакуума между зоните и ускорява работния процес.

ФУНКЦИОНАЛНОСТ
Конзолата i-cut Production (iPC) управлява режещата маса чрез контрол на камерата, настройки на машината, разпознаване на инструментите, калибриране и настройка на инструментите. Конзолата улеснява работата на оператора предоставяйки му интуитивен и лесен за работа графичен интерфейс. В съчетание с Device Manager модула се следи процеса на работа дистанционно. Операторите могат да подготвят дадена задача, докато се изпълнява друга, увеличавайки още повече производителността. Конзолата i-cut Production също пресмята времето за рязане въз основа на характеристиките на задачите, осигурявайки по-ефективен работен процес.

Предлагат се богата гама от опционални инструменти за рязане.

“Kongsberg C66 е разработена и проектирана в отговор на нуждите на пазара от голям формат режеща маса за довършителни операции,” казва Tom Naess старши продуктов мениджър в Esko. “Режещата маса е с изключително висока производителност, а когато се роботизира работи в режим 24/7. Това позволява бързо и ефикасно производство на опаковки за стоки с голямо тегло и гъвкавост при производство на къси тиражи опаковки без компромиси с качеството в сравнение с конвенционалните щанци.”
Към началото

Ако желаете да получавате веднъж месечно този бюлетин, моля изпратете e-mail със Subject: subscribe на e-mail адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Архив бюлетин

Адком е дългогодишен доверен и сертифициран партньор за България на:

Wacom Mutoh Xerox Ксерокс Graphtec Esko Agfa Adobe  
 wacom  mutoh new  xerox  Graphtec logo 180x23 Kongsberg Logo  AFGA Logo adobe