е-бюлетин #54
  • Offers

е-бюлетин #54

logo Тел. : 02/ 8181 081
02/ 8181 070
GSM: 0888 831 690
Вашият информационен източник за печатни комуникации, дизайн и предпечат

В този брой:

Накратко

„Хванете вълната” и бъдете на върха при дигиталния печат на текстил!

Продукти

Wacom разширява своята гама от серията PL интерактивни дисплей таблети

EskoArtwork вече изпраща Suite 10

AGFA Graphics представя два нови принтера на изложението FESPA 2010 в Мюнхен

Нова машина в офисния клас от Xerox - WC7120

VIPER TX SOFT SIGN – професионален принтер с вградено фиксиращо устройство за директен печат върху полиестер от MUTOH

MUTOH Белгия представя каландъра UNIFIXER 65 в допълнение към принтерите за трансферен и директен печат върху полиестерни материи

Цени

Специални предложения от Xerox България

Специална оферта при закупуване на софтуера за проектиране на опаковки и стелажи ArtiosCAD

Специалнo предложение с всеки закупен режещ плотер GCC

ЗА ВАС ХУДОЖНИЦИ И ДИЗАЙНЕРИ Е НАШЕТО УНИКАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

Wacom разширява своята гама от серията PL интерактивни дисплей таблети

Wacom представи своя най-нов PL интерактивен дисплей таблет PL-1600. Той е насочен към образователния сектор. Пълната продуктова гама сега се състои от новия  40,6 cm (16”) широкоекранен модел наречен PL-1600, по-големия 43,2 cm (17”) PL-720 както и наскоро обявения 56 cm (21.6”) широкоекранен PL-2200. Всеки интерактивен дисплей таблет дава възможност на преподавателския състав да проведе уроци или лекции интерактивно и с индивидуален стил. В модерните зали за лекции и класни стаи всеки един от моделите представлява едно интелигентно и оригинално средство за презентация.
 PL серията е предназначена за тези, които искат да се повиши производителността. Работещ с писалка директно върху екрана, таблета осигурява перфектна координация между очите и ръцете, както и по-голяма бързина и точност при въвеждане на данните. Ръкописните бележки, скиците, рисунките и диаграмите могат да бъдат обработени в реално време, освен това помага за създаването на по жива и непринудена комуникация между учителите и техните ученици. Учителят може да допълни идеи и предложения от учениците директно върху слайдовете, като по този начин повишава интерактивността и създава условия за творческа дискусия.

В допълнение, работата с интерактивните дисплей таблети свързани с видео проектори помага на учителите и лекторите да са с лице към техните ученици, докато преподават, което им гарантира възможността да следят реакциите на учениците, подобрява взаимодействието по между им и създава една по продуктивна и приятна атмосфера.

PL-1600 – компактното мобилно HD решение

Интерактивния дисплей таблет PL-1600 дава възможност за лесна промяна на образователната среда. Той е перфектния избор за обогатяване на стила на преподаване. PL-1600 е компактен и лесно преносим, с големина на екрана – 16 “. Разделителната способност на дисплея е HD 1366 x 768 Pixel, а съотношението е 16: 9. Писалката разпознава 512 нива на чувствителност на натиск и работи без кабел и батерия. Замества абсолютно всички функции на мишката.

Дисплей таблета е окомплектован със специализирания софтуер за презентации и обучение UNIBOARD.

Към началото

EskoArtwork вече изпраща Suite 10

На изминалото изложение Ipex, компанията EskoArtwork (www.esko.com) представи новия пакет от софтуери за дизайн, проектиране, цветни проби, производство и автоматизиране на процесите Suite 10. Със Suite 10, EskoArtwork ще продължи да отговаря на нарастващите изисквания  при дизайна и производството в печатната и опаковъчните индустрии през следващите години.
Suite 10: фокус върху ползата
Suite 10 предлага по-голяма продуктивност и ефикасност както на настоящи, така и на нови клиенти, ползващи софтуера.
Мощни редактори. Новите версии на предпечатните редактори ArtPro, PackEdge, DeskPack и Studio са по-интегрирани от всякога с автоматизиран работен цикъл и управление на цвета. Решение за контролиран и сигурен работен процес. Редуцирането на риска от човешка грешка е заложено във всяко приложение на Suite 10. Бързо нарастващ обем от 3D съвместимости помага на инструментите за контрол на качеството и автоматизирането на процесите.

  • Истинска стиковка на глобалните пазари. Suite 10 възприема модел подобен на корпоративния, използвайки Internet като гръбнак за  for съвместна работа и споделяне на ресурсите между отдалечени производства.
  • Лесен за изучаване, използване и поддръжка. Новият интерфейс на софтуера е изключително интуитивен и мощен, което го прави идеален за управление на работния поток, както в малки така и в големи компании.
  •  Разработка, следваща изискванията на клиентите. EskoArtwork демонстрира, че винаги слуша внимателно клиентите си и с 10-та версия на софтуера Suite разработва и им предоставя най-доброто решение. Клиенти, занимаващи се с опаковки, печат или и двете са тествали усилено Suite 10. Първоначалните отзиви от клиентите, които са изпробвали софтуера в работни условия са изключително позитивни.

Suite 10 е разработен от много опитен екип програмисти с дълъг съвместен стаж, като някои от тях са с над 25 години експертен опит в сферата на опаковките и печата. Тази версия на софтуера е резултат от 100 човешки години съвместни усилия по разработването му и сътрудничество от страна на клиенти на Esko Artwork по цял свят.
Suite 10: интегриран набор от решения
Suite 10 поставя нови стандарти за продуктивност и понижаване на разходите в опаковъчната и печатната индустрия.
В Suite 10 предпечата, CAD операциите, дизайна на опаковки и управлението на цвета се извършват от сървърни приложения, изпълняващи голям набор от автоматизирани задачи.

  • Automation Engine е софтуер за потоци за автоматизация и контрол на заявките, който поддържа както малки, с единични работни места така и големи, с десетки и стотици работни точки групи от дизайнери и производствени звена в една или различни отдалечени мрежи.
  • Color Engine е централизиран сървър за управление на цвета и база данни с технология за патентовани спектрални профили и съвместимост с уникални чисти цветове, предоставяща интегрирано и постоянно управление на цвета от дизайна до окончателното отпечтване на независимо каква технология.
  • Imaging Engine предоставя  последователен, с върховно качество и производителност растеризиране, цветна проба и печат  към всички конвенционални и дигитални експониращи и печатащи устройства.
  • Dynamic Content Engine е софтуер за управление на съдържанието на опаковката (текст, баркод и хранителни таблици)

Индустриалните механизми на задвижване зад Suite 10
Suite 10 е инспириран от два основни двигателни механизма. Първо, производителите на опаковки и печатниците се нуждаят от “най-добрите в класа” инструменти за да обслужват своите клиенти по-добре. Собствениците на продуктови марки търсят максимално качество на решенията за работни процеси, което от своя страна окуражава иновациите и предоставя висока производителност и стабилно качество. На днешния силно пресиран пазар  качеството е задължително и грешките са неприемливи. Намаляването вероятността от човешка грешка е интегрирано от всяка гледна точка в Suite 10 – например чрез максималното автоматизиране на процесите както и включването на 3D възможности като инструменти за контрол по качеството.
Вторият двигателен механизъм е свързан с увеличената степен на глобализация и консолидиране на опаковъчната и печатащите индустрии, водещи до по-големи производствени групи. Тази тенденция провокира EskoArtwork да възприеме за своя софтуер корпоративния модел.
Управление на марката по цялата верига
Suite 10 е адресиран не само до съществуващата база от производители на опаковки, печатници и студия, също така софтуерът предлага огромни възможности  за менажерите на търговски марки в магазините на дребно както и към собствениците на марки като цяло, които искат да систематизират управлението на марката по цялата верига от проектирането до готовата опаковка. Suite 10 разполага с всички технологично важни точки  –разширена база данни, JDF и XML мета данни, модули за софтуерна интеграция чрез SDK– за установяване на интерфейс между предварителните фази на проектиране на опаковката и дизайна с предпечата  и не на последно място системата за управление на цялостния цикъл на продукта - PLM (Product Lifecycle Management). За менажерите на търговски марки, това означава, 1е опаковката не е вече една отделна стъпка, а изцяло интегриран процес. За собственици на марки това е технология, която позволява скъсяване на времето за достигане на пазара на новите продукти, без грешки и усложнения в цялостния процес.
От месец  май 2010 г. EskoArtwork стартира актуализиране на съществуващите потребители до Suite 10. Клиентите с договори за поддръжка автоматично ще получат подробностите за upgrade до Suite 10.
“Важно е да се отбележи, че не само предвижваме нашите клиенти до едно ново технологично ниво, но ние позиционираме техния бъдещ бизнес до печеливши  възможности”, заключава Карстен Кнудсен, CEO на EskoArtwork.

Към началото

AGFA Graphics представя два нови принтера на изложението FESPA 2010 в Мюнхен

:Jeti 1224 UV HDC (съкратено от High Definition Color) предлага най-широката цветова и най-високата производителност в своя клас, демонстрирайки висока детайлност на изображенията, фин текст и фотографски детайли с висок интензитет на цветовете. Лесният за употреба :Jeti 1224 UV HDC е изграден върху здрава стоманена конструкция  и е проектиран така, че да поема работа на 3 смени. Неговата плоско-печатна архитектура може да печата на всичко с дебелина до 5 см. Допълнително на индустриалната платформа на машината може да се инсталира модул за печат на ролни материали с тегло на ролката до 115 кг. Във фото режим скоростта на печат е 35 м2/ч, а максималната производствена скорост стига до 110 м2/час при работен формат на вакуумната маса 1.2 x 2.4 м.

:Anapurna M2050 е солидна, индустриална UV инкджет система, проектирана за максимално качество широко-форматен печат на ролни и плоски материали с ширина 2.05 м. Възможността за печат на две плоскости, както и функцията за печат от край до край ще подобрят визията и увеличат производителността на вашите  задачи за печат. Възможността за печат с бяло мастило генерира нови възможности за печат на прозрачни материали при предно или задно засветяване или печат на бялото като отделен цвят. Предварителното поставяне или отпечатването на бялото в последствие може да бъде направено наведнъж с отпечатването на останалите цветове. Вакуумния ремък позволява захващане и точно подаване на материали с дебелина до 45 мм. Гъвкавите настройки на интензитета на UV лампите позволяват получаването на отлично време за фиксиране на мастилото и постигане на максимално качество.

Към началото

Нова машина в офисния клас от Xerox - WC7120


Нова цветна мултифункционална система на Xerox която предлага усъвършенствани функции за сканиране, управление на документооборота и повишена сигурност, на достъпни цени. Xerox WorkCentre 7120 е насоченa предимно към нуждите на малкия и среден бизнес. Дигиталната система отпечатва както цветни, така и черно-бели документи със скорост до 20 страници в минута.

Устройството работи с  тонер от типа EAHG- емулсионно-агрегиран с висока степен на гланциране, чиито еднакви малки частици осигуряват висока прецизност на детайлите.

Xerox WorkCentre 7120 притежава редица вградени инструменти за лесно управление на документооборота на работното място. Принт драйверът Earth Smart е настроен по презумпция за двустранен печат и без банер страници (използвани за обозначаване на отпечатаните задания при големи работни групи), а Xerox Auditron следи разходите за цветен печат.

WorkCentre 7120 разполага с впечатляващи характеристики за управление на документацията: насочване на документите към е-мейл и мрежа, включително софтуер за управление на съдържанието; висококачествено цветно сканиране със скорост до 55 страници в минута; изпращане на факс през IP, насочване на съобщения от факс към е-мейл, сканиране към USB и печат от USB; оптимизиране на разходите за цветен пречат (Xerox Auditron).

Xerox WorkCentre 7120 е едно от най-компактните цветни мултифункционални устройства, удобни за разполагане в тесни пространства, напр. коридор; консумираната енергия при неработен режим е 3.08 вата; насочва постъпващата в електронен вид документация, за да минимизира излишните разпечатки; принт драйверът Earth Smart е настроен по презумпция за двустранен печат и без банер страница.

WorkCentre 7120 използва Extensible Interface Platform (EIP), технология на Xerox, подпомагаща създаването на приложения за управление на документооборота, съобразени със специфичните нужди на клиента. WorkCentre 7120 вече е в наличност в партньорската мрежа на Xerox България.

Характеристики на модела

Стандартни функции

Печат / Копиране / Сканиране  

Допълнителни функции

Факс  

Моно

20 стр/мин  

Цветно.

20 стр/мин  

Време за отпечатване на първа страница

До 8,1 секунди цветно или 6,5 секунди черно-бяло  

Устройство за обработка на документи

Автоматично подаващо устройство с двустранно сканиране: 110 листа 

Пълен дуплекс

Стандартно  

Памет на устройството

2 GB  

Максимален работен обем

До 50 000 страници на месец  

Копиране

Разделителна способност на копиране, dpi

600 x 600 dpi  

Множество копия

от 1 до 999  

Печатане

Процесор

667 MHz  

Възможност за свързване в мрежа

10/100Base-TX Ethernet, високоскоростна USB 2.0 връзка за директен печат, безжичен Ethernet 802.11b (с адаптери на други производители) 

Езикова поддръжка

PDF, XPS®, емулация на PCL® 6, HP-GL2™, опция – Adobe® PostScript® 3™  

Разделителна способност на отпечатване

600 x 600 x 4 dpi  

Двустранен печат

Стандартно  

Вътрешен твърд диск

80 GB твърд диск  

Сканиране

Дестинации на сканиране

Стандартно: Сканиране към електронната поща, сканиране към папка Опционално: Сканиране към USB, комплект за сканиране (мрежово сканиране, PDF с поддръжка на търсене на текст, PDF/A, XPS, MRC компресия, Преглед в умален вид) 

Моно, изобр./мин.

55 ipm цветно  

Цветно, изображения в минута

55 ipm цветно  

Разделителна способност на сканиране

600 x 600 dpi 

Факс

Опции на факса

Опционалният Walkup факс (опции с една линия и три линии*) с Интернет факс, комплект за факс по IP (T.38), комплект за използване на мрежов сървър за факс 

Компресия на данни

MH/G3, MMR/G4, JBig Super G3  

Бързо набиране

До 200 номера за бързо набиране До 50 номера за групово набиране с до 20 получатели във всяка група  

Разделителна способност на факса

600 x 600 dpi 

Функции на факса

LAN факс, Препращане на факсове, Двустранно изпращане и получаване, Разпечатване на факс до A3, Задание за съставяне на факс, Предварителен преглед в умален вид (опция) 

Работа с хартия

Стандарт

Автоматично подаващо устройство с двустранно сканиране: 110 листа Байпас (тава за пряко подаване): 50 листа Тави от 1 до 4: по 520 листа  

По желание

Тава за пликове: До 60 плика 

Тегло на хартията

от 38 до 256 г/кв.м 

Размер на хартията

До А3 

Стандарт

Двойна изходна тава: по 250 листа 

По желание

Вграден офис финишър: стакер до 500 листа Офис финишър LX: стакер до 2 000 листа  

Към началото

VIPER TX SOFT SIGN – професионален принтер с вградено фиксиращо устройство за директен печат върху полиестер от MUTOH

Принтерите от новата серия Viper TX Soft Sign на MUTOH се предлагат в две ширини - на 1620 мм и 2210 мм и предлагат на потребителя цялостно решение за директен печат върху полиестерни материи с отворена или затворена структура. Viper TX Soft Sign са оборудвани с професионална система за подаване, водене, изпъване, сушене, термо фиксиране и навиване на полиестерния плат. Работейки с новите дисперсни мастила на Mutoh за директен печат, принтерите достигат продуктови скорости на печат до 37 м2/ч при безупречно качество на отпечатъка, а максималната скорост на печат е 77 м2/ч.
Viper TX Soft Sign са разработени за производство на широк спектър от рекламни и битови приложения като флагове, текстилни банери, транспаранти, хоругви, завеси, покривки, дамаски, стенни пана, калъфки, възглавници и много други.
Разработваме, произвеждаме и предлагаме дигитални широко-форматни принтери за сублимация и директен печат върху полиестер от 2004г. Днес ние предлагаме на клиентите няколко продуктови серии като Viper, Viper TX, Viper 100, Viper Extreme и Viper TX Extreme,” коментира Arthur Vanhoutte, Президент на Mutoh Белгия.
“Viper TX Soft Sign е първият модел принтер, предлагащ цялостно решение за директен печат върху полиестер. Печатайки на полиестерни материи потребителят допринася за опазване на околната среда и печели мобилност и гъвкавост, защото плата може да се сгъва, транспортирането и монтирането на готовата продукция е безпроблемно, рекламните отпечатъци могат да бъдат използвани многократно и не на последно място, полиестерните материи са рециклируеми. Новата ни серия рентабилни принтери ще позволят на иновативните търговци да се справят с новите тенденции на пазара.” заключаваVanhoutte.
Viper TX Soft Sign принтерите са оборудвани с инфрачервена сушилня с вентилатори за подготовка на отпечатъците, преди термофиксирането на плата. След изсушаване, напечатания плат преминава през фиксиращото устройство, което се състои от контактен барабан с инфрачервена лампа. Работната температура на устройство е 180 °C, а времето за фиксиране на цветовете е съобразено в зависимост от използвания режим за печат. Целият процес от зареждането на плата, до свалянето на ролката с готова продукция може да бъде следен и управляван от оператора чрез чувствителен на натиск контролен дисплей.
Зареждането и воденето на плата е улеснено от автоматизирано развиващо/навиващо устройство с изпъваща функция, което борави с ролки, с тегло до 150кг. Валове разположени в предната и задната част на принтера се грижат за перфектно развиване и навиване на полиестера.
Viper TX Soft Sign печатат с 8 пиезо инкджет глави с променлив размер на капката. Всяка една от главите разполага с 360 дюзи, разпределени в 2 реда по 180 броя. Благодарение на технологиите за печат с променлив размер на капката и вълнообразен печат (i2) се постигат по-високи скорости на печат, безупречно качество на отпечатъка и по-малък разход на мастило.
Като удобна опция принтерите могат да бъдат оборудвани със система за отвеждане на изпаренията по време на фиксиране на мастилото.
Не по-малко удобна е опционалната професионална рефилна система за мастилото, която почти не се нуждае от операторска намеса.
Viper TX Soft Sign работят с новата серия дисперсни мастила за директен печат, които предлагат богата цветова гама, повишена устойчивост на отпечатъците на външни условия (до 1 година), потене и пране. Мастилата се предлагат в разфасовки от бутилки по 1 литър.
Новата серия принтери ще бъдат част от експонатите, които ще могат да бъдат на щанда на MUTOH в Зала B2, № 160 по време на предстоящото изложение FESPA 2010, в Мюнхен, Германия.

Повече информация за For Viper TX Soft Signage серията, може да получите тук

Към началото

„Хванете вълната” и бъдете на върха при дигиталния печат на текстил!

Huntsman Textile Effects на FESPA 2010 в Мюнхен, Германия

Иновативният индустриален дигитален текстилен печат достига по-високи нива, измествайки все повече традиционния сито печат с по-ниски разходи, по-голяма ефективност и гъвкавост и не на последно място с качество на печат.

На щанд 570, в Зала 2 по време на FESPA2010, Huntsman Textile Effects ще представи ексклузивната серия мастила NOVACRON® XKS. NOVACRON® XKS са индустриални мастила за високоскоростен печат. Мастилата на водна база се отличават с безпроблемен печат, прецизни, плътни и точни цветове и съвместимост за работа с последни модели индустриални печатащи глави. Изгодната себестойност на продукцията в съчетание с възможностите, произтичащи от дигиталния печат отварят нови бизнес възможности за клиента при печат върху текстил.

Компанията Huntsman Textile Effects ще представи следните серии мастила на щанда си по време на FESPA 2010:
Novacron® MI- Реактивни dye мастила за печат върху памук и целулоза
Novacron® XKS- Индустриални реактивни dye мастила за високопроизводителни принтери като MS JetPrint K и Reggiani Renoir
Lanaset® SI HS- Киселинни dye мастила за печат върху коприна, найлон и вълна
Lyosperse® GP- Пигментни мастила за печат върху всички видове текстил
Terasil ®DI HL- Дисперсни мастила за директен и трансферен печат върху полиестер

Huntsman Textile Effects предлага пълен набор от серии мастила за дигитален печат върху всички видове платове. Освен това компанията предлага на клиентите производство на поръчкови серии мастила за определени печатащи глави и принтери. Възможността за производство на дадена серия мастило, съобразена с индивидуалните нужди на клиента и дългогодишния опит на специалистите от Huntsman, може да помогне значително на компаниите за традиционен печат върху текстил да се ориентират към цифровите технологии.

Повече информация за компанията:
Huntsman е световноизвестен производител на най-различни химикали за ред индустрии. Компанията произвежда продукти за химическата, здравната, автомобилната, авиационната, текстилната, обувната, земеделската, строителната, мебелната и опаковъчните индустрии. Днес Huntsman има повече от 11000 служители по цял свят, а през 2009 година компанията регистрира приходи от почти 8 милиарда долара. Повече информация за компанията може да намерите на уебсайт http://www.huntsman.com/.

Дистрибутор за България на Huntsman Textile Effects е фирма АДКОМ.

Към началото

MUTOH Белгия представя каландъра UNIFIXER 65 в допълнение към принтерите за трансферен и директен печат върху полиестерни материи

Ролната термотрансферна преса предлага на потребителя ширина от 1700мм и продуктови скорости до 64.7 линейни метра в час. UniFixer 65 е съвместим с цялата гама широко-форматни принтери за директен и трансферен печат върху полиестер до 65” на MUTOH (Viper, Viper Extreme, Viper TX и Viper TX Extreme) и е идеалното решение за производство на текстилни банери и знамена за външна и вътрешна реклама, спортни облекла, декоративни рекламни приложения и много други.
UniFixer 65 може да бъде използван за трансфериране на отпечатъците от сублимационна хартия върху полиестерен плат или за директно фиксиране на мастилото след директен печат върху полиестер. Бързото фиксиране на мастилата върху плата се осъществява благодарение кварцовия барабан с вградена инфрачервена лампа. При сублимационен печат полиестерния плат се зарежда между трансферната хартия и предпазната хартия над барабана. Предпазната хартия се използва и когато потребителя фиксира цветовете след директен печат.
Инфрачервената лампа в UniFixer 65 осигурява равномерно нагряване по цялата ширина на кварцовия барабан и дава на потребителя точни и равномерни цветове върху полиестерния плат. Лампата се грижи и за бързото достигане на работна температура от 200°C на барабана (само за 35 минути) и бързото му охлаждане, отнемащо 15 минути след приключване на работния процес.
За улеснение на потребителя при боравене с плата, каландърът е оборудван с 6 вала за прецизно и безпроблемно водене на медията с диаметър 3”. Три от валовете служат за разролване на материалите, а останалите 3 за поемане след фиксиране/ сублимация. Предпазен капак пред валяците се грижи за безопасността на оператора и предотвратява попадането на предмети в каландъра. Всички достижими термочувствителни части по машината са грижливо изолирани, което осигурява на оператора комфортна и безпроблемна работа с каландъра.
Като опция към UniFixer 65 се предлага система за отвеждане на изпаренията, получени по време на фиксирането на мастилото към полиестера.

Повече информация за текстилните принтери за сублимационен и директен печат може да намерите тук.

Към началото

Специални предложения от Xerox България

до 30 юни 2010

Програмата включва устройствата от серията WORKCENTRE 7425/28/35 и WORKCENTRE 7346.
С всяка конфигурация на WC7425/ WC7428, освен със стартовите консумативи, с които е окомплектована машината, получавате пълен комплект тонери - Black Toner Cartridge (26K); Cyan, Magenta, Yellow Toner Cartridge (15K) + един барабан (75K). Консумативите могат да бъдат заменени с фооапаратSony DSLR-A450L

При поръчка на WORKCENTRE 7435, освен със стартовите консумативи, с които е окомплектована машината, всеки клиент получава Black Toner Cartridge – 1 бр. (26K); Cyan, Magenta, Yellow Toner Cartridge х 2 бр. (15K) + един барабан (75K). Консумативите могат да бъдат заменени с фотоапарат Sony DSLR-A500Y

Всяко устройство WC7346 ще се предлага, освен със стартовите консумативи, с които е окомплектовано, всеки клиент ще получи Black Toner Cartridge – 1 бр. (26K); Cyan, Magenta, Yellow Toner Cartridge х 2 бр. (16K) + един барабан (45K). Консумативите могат да бъдат заменени с фотоапарат Sony DSLR-A550Y

Серията WORKCENTRE 7425/28/35 е с  HIQ LED печатаща глава. Светодиодната печатаща глава Xerox HiQ LED е разработена от Fuji Xerox и Nippon Electric Glass Co. Технологията предлага редица предимства – по-малко движещи се части (по-малък риск от повреда), най-ниската консумация на ток в класа си (с награда за изключителни постижения за енергийна ефективност отBLI), високо качество на отпечатъка (1200х2400dpi), висока хомогенност и синхронизация между цветовене.
Серията предлага възможност за работа с широк диапазон медии с формат до SRA3 и грамаж от 55 до 256 gsm. За професионално управление на машината има възможност да се добави EFI Print Server. Устройството е подходящо за работа както с офисната документация, така и за изготвяне на маркетингови и рекламни материали.

Към началото

Специална оферта при закупуване на софтуера за проектиране на опаковки и стелажи ArtiosCAD

Модулно ориентирания софтуер ArtiosCAD позволява да се ползват и добавят различни части включващи библиотеки, структурен дизайн,
проектиране и редактиране на форми за опаковки Софтуера предлага богат избор на допълнителни модули за генериране на щанци, изхвърлящи инструменти, 3D визуализация, база данни и др.

Пълна информация относно офертата може да намерите тук.

Към началото

Специалнo предложение с всеки закупен режещ плотер GCC

За лимитиран период от време Адком предлага с всеки закупен режещ плотер GCC Expert 24 или GCC Sable специален ваучер на стойност 90 Евро.
Ваучерът позволява на клиента, закупил един от двата модела плотери да си избере за неговата стойност, някой от другите продукти, които Адком предлага. Валидността на ваучера е до 30 юни 2010г.

Към началото

ЗА ВАС ХУДОЖНИЦИ И ДИЗАЙНЕРИ Е НАШЕТО УНИКАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

САМО ДО 30 ЮЛИ 2010 г.

АКО ЗАКУПИТЕ ТАБЛЕТА НА WACOM INTUOS4 L, ЩЕ ПОЛУЧИТЕ КАТО ПОДАРЪК КАЛИБРАТОР ЗА МОНИТОР SPYDER3 EXPRESS. ЦЕНАТА НА INTUOS4 L Е 978 лв. С ВКЛЮЧЕНО ДДС.

ПО ТОЗИ НАЧИН, ОСВЕН ЧЕ ЩЕ ИЗПИТАТЕ УДОВОЛСТВИЕТО ДА РАБОТИТЕ С НАЙ-ДОБРИЯ ТАБЛЕТ ЩЕ ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ВИЖДАТЕ РЕАЛНИТЕ ЦВЕТОВЕ.

Към началото

Ако желаете да получавате веднъж месечно този бюлетин, моля изпратете e-mail с Subject: subscribe на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Архив бюлетин

Адком е дългогодишен доверен и сертифициран партньор за България на:

Wacom Mutoh Xerox Ксерокс Graphtec Esko Agfa Adobe  
 wacom  mutoh new  xerox  Graphtec logo 180x23 Kongsberg Logo  AFGA Logo adobe